mandag 13. februar 2017

Markisesveiv

Markisesveiv

Hagearbeid eller avkobling? Varier med alt fra utemøbler, griller og hagedekorasjoner til redskap og maskiner eller produkter for drenering og vanning. En klassisk terrassemarkise som passer perfekt til terrasse, veranda, uteserveringer, kiosker og butikker.


Vi har et stort og bredt utvalg av modeller, duker og løsninger når det gjelder markiser. Vi hjelper deg med trygge valg, og skreddersyr løsninger tilpasset dine. Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. Med det medfølgende tilbehøret kan du betjene markisen.


Hos BAUHAUS har vi et bredt utvalg av markiser av forskjellig slag, og alt det. Nettstedet benytter informasjonskapsler (cookies) til å få statistikk over bruk av sidene. For å fortsette må du godkjenne bruk av informasjonskapsler. Fallvinkelen juusteres enkelt og greit med en standard markisesveiv , og markisen kan heves og senkes grader. Armene på SunFlex er solig dimensjonerte og utstyrt med doble wire, for din sikkerhet.


Markisesveiv

Kraftige fjærer holder duken helt stram, uansett armstilling. Gratis frakt over kr. Den kan også leveres med likeleddede armer. Dette gjelder selvfølgelig også for Sunflex. Armene er solid dimensjonerte og utstyrt med doble wire for din sikkerhet.


Så om du trenger ny markisesnor, nye fester eller markisesveiv , ikke nøl med og ta kontakt. De leveres i flere typer, alle etter spesialmål og med valgfri markiseduk. De kan leveres med standard.


Markisesveiv

Markisespesialisten Asker og. Samtidig rulles et bånd inn i rullen. Når man skal legge på trekket igjen drar man bare i båndet. Denne modellen er av meget god kvalitet, og har markisesveiv for enkel av- og påmontering på biltaket.


Trekket rulles av bassenget ved at man sveiver på en stang med utveksling (som en markisesveiv ). Man betjener den lett alene. En meget smart løsning, og den er enkel å montere i taket med skruer. Helt vedlikeholdsfri, med en max-vekt på kg. Vi er stolte av hyttene våre og ønsker dere hjertelig velkommen! Kongsberg og Omegns Turistforening har totalt hytter i områdene fra Skrim til Vegglifjell.


Dette er en investering du vil glede deg over i mange år! Vår bestselger gjennom mange år. Lunex Finess er en meget stabil markise.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg