mandag 27. februar 2017

Gråfarge til stue

Felles for de nøytrale gråtonene er at det ikke er tilsatt andre kulører som rødt, gult, etc. De oppleves som klare og rene, men det er viktig å notere seg at disse fargene. Satt opp mot hverandre ser man stor forskjell på en varm gråfarge og en nøytral gråfarge. Men om du ikke har mulighet til det når du skal finne riktig gråfarge , forklarer fargeeksperten det slik: – Nøytrale gråfarger kjennetegnes ved at de har en N i NCS-koden.


Forside Tapet, farge og maling Anbefaling av gråfarge til stue ByggeBolig.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i samsvar med Lov om elektronisk kommunikasjon. Til deg som planlegger en hel bolig eller et større interiør. Ikke tenk hvert rom hver for seg.


Det gjelder også deg som skal først bare skal pusse opp kjøkkenet…for så å ta stuen til neste år. Hvilken hvitfarge har dere da? Det har nemlig mye å si for hvilken gråfarge som er fin til.


Les på jotun sine sider, da får du masse info.

Deco blue på stue nummer to hvor vi også maler listen ned til gulvet. Minty breeze på spisestue. Denne fargepaletten forelsket jeg meg HELT i, det gjorde vi begge to, men denne gir begrensninger i forhold til fargevalg som kan gjøres ved siden av. Som for eksempel når det gjelder julepynt, påskepynt, dekor og så videre.


Se inspirerende bilder av stuer og finn de rette produktene. Nedlasting til Archicad og Revit. Jotun Uteinspirasjon.


Adele Kløve er interiørarkitekt MNIL, driver Plan A og jobber med arkitektur- og interiørprosjektering for næringsliv og bolig. Hun har lang fartstid fra arkitektbransjen og deler sine beste tips med deg. Adele er glødende engasjert i sitt fag, full av gode idéer til alt fra fargevalg til praktiske og kreative løsninger i hjemmet. Om du vil ha en helt ren gråfarge så kan du f. Dette er helt nøytrale gråfarger som verken brekker mot grønn eller blå.


Men, de kan fort oppfattes som kalde i feil belysning. La livet ditt innrede stua. Bli inspirert og finn møbler som passer deg her.

Få varene levert hjem. Det er enkelt å få varene med hjem. Lån tilhenger hos IKEA. Vi hjelper deg med montering. Se prisene for montering her. Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice.


Vi har samlet forslag til en flott gråfarge til rommet ditt. Når du ser på hver enkelt farge uten de andre, vil du nok tenke at det er jo bare en vanlig gråfarge. Men når du ser de fargene sammen, oppdager du hvor stor forskjell det kan være på gråfarger.


En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom, mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi. I detaljene ville jeg hentet inn røde nyanser, fra korall til karmin. Alle bør unne seg en natt i hotellet Mama Shelter i Paris, og våkne til Phillippe Starcks grå fondvegg. Har videre en stor gang med åpen løsning til kjøkken og stue. Vi ønsker en lys gråfarge som går igjen i hele huset, og ha kontrastvegger i Deco blue.


Det ble malt i fire forskjellige farger før det endte opp i samme farge som stuen. Jeg styler så mange leiligheter og hus med hvite vegger at jeg ikke orker å ha det hjemme, forteller Merete, som til daglig driver sitt eget firma M Boligstyling. Hvitt var aldri aktuelt. Dersom peisen er det eneste hvite elementet i stuen , ender den mest sannsynlig opp med å stikke seg ut.


Er peisen i tillegg stor og ikke særlig dekorativ, kan den fremstå som en mastodont i rommet, som får ufortjent mye oppmerksomhet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg