mandag 20. februar 2017

Lysekrone lene bjerre

Se vårt store utvalg her. Lene Bjerre - Best pris i Norge! Finn dine favoritter hos Ellos nå! Over 7kjente merkevarer til gode priser. Velkommen allerede i dag!


Selskapet er fortsatt trofast til sin opprinnelse, produktutvalget er bredere med et spekter av vakre produkter som fyller hjemmet ditt med en rural og romantisk stemning for å skape en unik skandinavisk personlig atmosfære i hjemmet ditt.

Julehøjtiden er over os, og det at kunne dekorere det smukkeste og hyggeligste hjem til jul, er den største drøm blandt mange. Julelys, figurer og ophæng kan tilføje et helt specielt og unikt udtryk til din boligindretning. Utstillingsmodell selges til redusert pris! En majestetisk og klassisk lysekrone i en nydelig kombinasjon av mørk grå og sølv. For eksempel lys, veggur, voksduker eller de populære såpedispenserne for en stilfull.


Med et bredt sortiment av forskjellige varer finnes merket i butikken Howlid Sov og Ba som nå har lokale i Bogstadveien. Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Designeren begynte med å lage lampeskjermer av tapet og gavepapir.

Taklampe med slipte glassprismer i eksklusiv og klassisk design. Ledningslengde m, pæreholder Eog lampe maks. Lys opp hjemmet med en vakker taklampe fra Divine-serien.


Herskapelig og vakker lysekrone fra Riviera Maison! Denne fantastiske Leanne lysekrone måler H57xØcm. Den har fatninger til pærer. Få litt glamour i hverdagen med en lysekrone.


Våre favoritter passer like godt i spisestua som på do! De vakre lysekronene er av beste kvalitet og gir et fantastisk lys når lyset treffer de fine glassprismene. Vi har også rimelige lysekroner med plastprismer som også har det elegante uttrykket. Dobbelklikk på bildet for å se det i full størrelse.


Flot udført i antik sølv og glas. Der medfølger en lang kæde, så lysekronen kan hænges fra et højt loft. Her har vi samlet de nyeste typene. Lysekronen giver et smukt lys fra sine pærer. Pris: 8kr Fri frakt over 10kr RoyalDesign.


Finnes i størrelser, hvor dette er den minste.

Find præcis det, du søger her i vores store interiør webshop. Vi har de bedste brands til gode priser og hurtig levering. En ejendom uden møbler vil føle sig nok så stille minder om en.


Den skaper en helt spesiell stemning i rommet. En lysekrone i krystall er langt mer enn en bare en lyskilde. Jo, fordi lyset brytes utallige ganger i krystallene. Det resulterer i funklende refleksjoner.


Det naturlige dagslyset skaper også flotte effekter. Skulle så gjerne hatt en med både elektrisitet og stearinlys - du har ikke noen tips der? God påsketur på hytten! PS: Moren deres er utrolig heldig!


Så oplys dit hjem med en smuk lysekrone fra Divine serien. Ved at inkorporere bare nogle få af produkterne fra dette brand i din indretning - eksempelvis en dug, en ramme, en lampe eller et sæt dækkeservietter - bliver det muligt at skabe rum, der danner rammerne for hygge, ro og velbehag. Har kun hængt udstillet i en butik.


Cremefarvet, ikke plastic.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg