tirsdag 21. februar 2017

Lillelam pledd

Pledd til restaurant, hotell og bar. Rimelige priser og rask levering. Bredt sortiment av utemøbler til restaurant, hotell, bar og café. Hva skjuler seg bak trenden?


Lillelam pledd

Levering på 3-arbeidsdager. Kjøp Lillelam pledd hos Babyshop. Vi har alt fra baby og opp til eldre barn. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Tepper og pledd i ull til baby i 1 merinoull av fineste kvalitet. Den perfekte gaven til nybakte foreldre eller som dåpsgave. Stort, deilig og mykt pledd som kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet. Produktet er laget i 1 merinoull som kan maskinvaskes på 40° C ullvask.


Lillelam pledd

Deilig mykt ullpledd i 1 tynn merinoull av fineste kvalitet. Pleddet kan maskinvaskes på 40°C ullprogram. Nå kan du gjøre et kupp på myke, gode ullklær til barn og baby. Teppet kan brukes både i vogn, bil, babyseng og som sengeteppe i barnesengen etter spedbarnsstadiet.


Kan maskinvaskes på 40° C ullvask. LilleLam er noe av det beste barnetøyet på markedet. Med 1 merinoull får du den beste kvaliteten på alt fra Lillelam. Mange lekre ullplagg fra Lilleam i nydelige og delikate farger.


Lillelam pledd

De beste sparkedresser som kan brukes året rundt og som aldri går av moten. Kvalitetsull som ikke klør. Ull som kan brukes til barn fra nyfødt og oppover. Du finner utvalget av ullklær fra Lillelam hos Torgunns. Småungene anbefaler også barneklær i bambus - utrolig mykt og bra for barnet.


Vi lover rask levering og ikke minst god kundeservice! Lillelam bruker den reneste merinoullen av høyeste kvalitet og mykhetsgrad i sine produkter. Ettersom ullen er av høyeste kvalitet, vil ikke produktene klø eller irritere huden. Lillelam er en norsk merkevare med barneklær i ull fra prematur til år. Alle våre produkter er laget i 1 merinoull av beste kvalitet som kan maskinvaskes på 40°C ullprogram.


Vårt mål er å holde alle barn varme og komfortable i ullklær laget med kjærlighet og omtanke, som er produsert på en bærekraftig og etisk forsvarlig måte. Lillelam lot seg inspirere av den rike tradisjonen for striking i Norge, og laget Lillelam Basic Blanket i Brunt for koselige stunder for små elsklinger. Laget i herlig, myk merinoull. Super-wash-behandlet, noe som gjør det enklere å ta vare på for travle foreldre. Lillelam babyteppe i myk merinoull.


Oeko-Tex-sertifisert. Stort utvalg av ullklær til barn og baby fra Lillelam i vår nettbutikk. Det er midt i sesongen, og vi kaster oss med på mid- season sale med inntil rabatt på alt fra Lillelam.


Vi hadde et kortvarig salg på Lillelam i fjor og ble utsolgte for alt vi hadde!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg