torsdag 23. februar 2017

Kraftige magneter

Brutalt sterke magneter. Kjøp dem hos Coolstuff! To stavmagneter kan legges ca. Salg av magneter og magnetiske løsninger.


Hos oss kan du kjøpe kraftige magneter til hjemmet, kontoret samt profesjonelle magnetiske produkter for proffe og bedrifter. Fire runde, kraftige magneter som passer utmerket til kjøleskap, whiteboard- og magnettavler.

De kan selvfølgelig også brukes på alle andre magnetiske flater. Magneter med monteringshull. Du slipper å tenke på lim, og nå kan du skru opp magnetene der du ønsker. Rydd i boden og lag en rekke med magneter , klar til å henge opp det du har av verktøy og hageredskap.


Se vårt store utvalg av kraftige neodym magneter till glass, whiteboards, kjøleskape ect. Rask leveranse till Norge. Neodymoksid brukes som tilsetningsstoff i spesialglass og gir skarpe absorpsjonslinjer i spekteret.


Slikt glass brukes for å kalibrere astronomiske spektrallinje-instrumenter.

Neodymsalter brukes som blått fargepigment i porselen og emalje. Neodym magneter kaldes også powermagneter. De er ikke blot de stærkeste permanente magneter , vi kender til - de er også lettere og billigere end andre magneter i forhold til styrke. Disse kraftige neodym magneter kan holde mange gange deres egen vægt.


Bæreevnen fremgår af hvert varekort. Ekstra kraftige neodym- (NdFeB-) magneter Neodym- (NdFeB-) magneter (neodym-jern-bor) er i dag de kraftigste permanente (varige) magnetene. Råmaterialet er produsert gjennom sintring og magnetenes endelige former skjæres til alt etter krav og behov dere måtte ha for ulike dimensjoner. Noen er fine på tavler og kjøleskap, men klarer ikke holde på stort annet enn et postkort eller et papirark. Men det finnes ekstremt kraftige , små magneter , som er laget av litt mer eksotiske legeringer.


Definitionen på en kraftig - eller stærk - magnet kommer an på, hvad du skal bruge den til, for de fleste bliver imponeret over, hvor stærke selv de mindste powermagneter er. Men hvis man er vant til at arbejde med magneter , får man langsomt brug for at vide mere om både styrke, Gauss m. Neodymium magneter er mye sterke magneter ! På grunn av stigende etterspørsel på sterke magneter , har vi valgt å forhandle de populære neodymmagneter. Se styrke på varekortene. Mengderabatt: klikk inn på hvert varekort for å se mengderabatten.


Du kan tilogmed bruke magneten til å f. Diameter mm, mm tykkelse.

Disse magnetene er ikke leketøy og skal ikke gis til barn. Vi selger kraftige neodymmagneter, i tillegg til ferittmagneter, magnetisk folie eller magneter beregnet på bruk på kontorer. Mythbusters, i den episoden hvor de skal lage noe til å klatre opp en sjakt me som tyver. Da har Jamie bestilt noen magneter som er meget kraftige , og han plaprer om hvor vanskelig det er å få tak i, og at man må ha en slags tillatelse.


Om det gjelder i Norge vet jeg ikke, jeg antok det, da Norge er litt strict på ting. De fleste magneter produceres af vores egne leverandører således at vi kan sikre en høj kvalitet og lave priser. Bruk med forsiktighet.


Hovedproblemet er at ingen vegger klarer å holde på noe som er 1millioner grader. Løsningen er magneter. Svære, tunge og iskalde magneter. Det varme plasmaet består nemlig av elektrisk ladde partikler, og kan derfor holdes i sjakk av kraftige magneter , uten å være i kontakt med noen vegger. De fleste kraftige magneter i verden En magnet er en hvilken som helst gjenstand som genererer sitt eget magnetfelt ved å bevirke strømmen av elektroner i en retning, påvirket av dipolar nord eller sør enden av magneten.


Stort udvalg af magneter. Hos JustMore finder du altid et bredt udvalg af magneter til whiteboardtavler, glastavler. Ud over de almindelig runde magneter , finder du også her et udvalg af magnetark, magnetbån magnetlommer og magnetfolie. Bredt utvalg av magneter til feste og oppheng.


Dette er kun et mindre utvalg av vi leverer innen festemagneter. For tilbud på festemagneter, ring oss eller be om tilbud og vi kontakter deg. Vi sender med klimanøytral servicepakke til hele Norge.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg