torsdag 16. februar 2017

Blå tallerkener

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort dekorsortiment.


Blå tallerkener

Dekorer med detaljer fra Jotex. Gastro-tallerkenenes blanke overflate stimulerer alle sanser med et lekende fargespill, og den store spiseflaten gir plass til mye kreativitet i anretningen. Stentøyet er produsert med en vakker reaktiv glasur, som gir en ekstra glød. Perfekt for små barn som har en tendens til å miste, søle og grise i iveren etter å lære hvordan de spiser på egen hånd.


Laget av fornybar plast, et mer bærekraftig valg enn plast fra kilder som fossil olje. Gratis frakt over 5kr. GC Sense tallerken 22cm blå. Klubbpris Nettsortiment. Dette produktet er kun tilgjengelig i vår nettbutikk.


Formen er tidløs og funksjonell. Kjøp på nett og få rask levering. Med sitt enkle, grafiske uttrykk ble serien en umiddelbar suksess på 60- og 70-tallet. De gir også spisebordet en personlig vri.


Tallerken i serviset Arne Clausen fra Lucie Kaas. Vi har servise og bestikk for alle anledninger, slik at du kan gjøre måltidet til en fryd for både øyet og smaksløkene. Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager. Middagstallerken, blå Beregnet levering 10.


Blå tallerkener

Nordic Blue er inspirert av Finlands historie og vakre natur. Formspråket ånder av nordisk friskhet med poetiske innslag av naturmystikk. Dype blå sjøer, nyutsprungen bjørk, forførerisk duftende liljekonvall og grasiøse svaner. Musselmalt riflet blå tallerken Hva er mer luksuriøst enn å servere en fin middag på vakre tallerkener ? Disse fra Royal Copenhagen er klassiske, lekre og elegante.


Serier Duet Grand Cru Grand Cru. Blå tallerkener , stk. Royale og kule har vi her tallerkener som har noe stilfullt ved seg, i tillegg til å være ganske så fine. Vårt utvalg inkluderer papptallerkener fra kjente merker som Disney og andre klassiske festtemaer til helfargede og mønstrede varianter. Vi tilbyr middagstallerkener og dekketallerkener fra blant annet seriene Swedish Grace fra Rörstrand eller Nordic Sand fra Broste Copenhagen.


Blå tallerkener

Barnets første fødselsdag er en stor begivenhed for forældrene. Fylder din søn år, så dæk op til fødselsdagsfest med disse fine tallerkner. Du får en pakke med stk paptallerkner i lyseblå med et fint motiv.


IGJEN Design Letters Skål 3-Pack, Grønn. Finnes i flere farger. Asjett, skål og krus i samme farger kan også kjøpes. White plate with a simple design that can be used as a dinner.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg