fredag 10. februar 2017

Design pendel

Design pendel

Priser som Red Dot Design Award og German Design Award er andre betydningsfulle utmerkelser for firmaer og designere i belysningsbransjen. Den beste utmerkelsen innen belysningsdesign en lampe kan få er vel å få en plass i Museum of Modern Art i New York (MoMA). Om du ikke finner pendelen eller hengelampen du leter etter her. Ta gjerne kontakt med oss så vi kan hjelpe deg med å finne den rette for deg! Hos Designbelysning har vi et bredt og godt utvalg av lamper og belysning i høy kvalitet Finn både inne- og utebelysning på nett her!


Design pendel

Kvalitet og design Vi setter design og kvalitet i høysetet og vårt spennende sortiment er nøye utvalgt. Det betyr at hos oss kan du finne en lampe for ethvert behov - klassisk, moderne, eller eksperimentelt. Vi har lamper som er tidløse, som kan provosere, inspirere eller berøre - lamper som kanskjve vil følge deg hele livet. Hos Designlite jobber vi hardt hver dag for å kunne tilby deg det største utvalget av designerlamper fra de mest kjente og etterspurte merkene til markedets aller beste priser. Det er en ambisjon som bygger på vår store lidenskap for gjennomtenkt design og godt håndverk.


En pendel er betegnelsen for den lampen vi ofte henger over spisebordet. Den henger i en ledning og lyser vanligvis nedover – slik at lyset treffer spisebordet. Noen pendler skaper samtidig et mykt diffust lys ut i rommet.


Det sprer en hyggelig atmosfære. De brukes ikke bare over spisebordet, men har mange bruksområder. Lampen har et stilfult og elegant uttrykk med en base i tre og en hette av farget glass.


Lampeglasset er enten røkfarget (Svart) eller opal (Hvit) begge glassene har en sløret effekt som bidrar til et mykt og avslappet lys. Her kan du velge riktig lampe fra vårt håndplukkede taklampe. Nobb leveres uten lyspære. Med en Esokkel er det mange lyskilder å velge mellom. In Design.


Design pendel

Nordal Round glass lamp, small, golden finish antall. Tom Dixon Melt Pendant Gold kr 9. Rålekker pendel fra Umage - en pendel med stramme linjer. Designet for å passe perfekt over sofabordet eller spisebordet. En trendy serie med sitt enkle design. Vegglampe Design Curve Black, volt.


Den buede formen og de avrundede kantene gjør den unik når det gjelder belysning. Se utvalget av pendellamper her. Komplot Design Lise Navne Le klint Konstantin Grcic Markus Johansson Maija Pouskari Mathieu Mategot Louis Poulsen Mads Odgård Louis Weisdorf NeriHu Manér Studio Norm. Velg blant et stort utvalg av taklamper for alle typer rom og innredningsstiler.


Design pendel

Pendellampen er en skulptur i seg selv. Lampehuset har alltid lave priser og et bredt utvalg. Klikk hjem din taklampe fra. Med en dimbar lyspære, vil en pendel eller flere pendler også være et godt alternativ dersom du ønsker å endre belysningen i huset til en gitt stemning.


Du kan da velge å ha en lyspære med mer lunt lys, eller et skarpere lys. Trenger du hjelp til å finne en pendel som passer til ditt design ?

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg