fredag 17. februar 2017

Metallmaling

Bredt og omfattende utvalg av kvalitetsverktøy til overflatebehandling. Alltid stort utvalg og god service. Se hele utvalget og kjøp online på BAUHAUS. Hos MAXBO finner du metallmaling til utvendig bruk.


Metallmaling

Merke: Bengalack og Hammerite. Kjøp på nett eller i butikk. Primer og finish i ett. Vi har ulike malingstyper til forskjellige overflater.


Til forskjell fra tradisjonell maling kan du male direkte på rust med Hammerite. Hammerite kan til og med påføres direkte på overflater av zink. Produktenes spesielle -3-i-1-formular gjør at du ikke trenger grunning før du maler.


Vi tilbyr den profesjonelle bruker tradisjonelle kvalitetsprodukter til overflatebehandling for fredede, bevaringsverdige og nye moderne bygg. Vi fører linoljemaling. Metallmaling , Artikkelnr. Produktet har utgått Erstatningsprodukter, tilbehør og reservedeler kan fremdeles være tilgjengelig.


Lagerstatus Ikke tilgjengelig. Jern- og metallmaling med rustbeskyttelsespigment! Hard Heads metallmaling kan brukes på ulike underlag og påføres med pensel eller sprøyte!


En blank lakkmaling med veldig god utflyting til bruk uten- og innendørs. Hard Heads blanke uretan- og alkydbaserte lakk egner seg for maling, oppfrisking og som beskyttelse av en mengde ulike overflater i metall, jern og tre – både innendørs og utendørs. Malingen kan brukes på tre, metall og stål. PPG Coatings selger og markedsfører profesjonelle malinger i Skandinavia.


Quick Bengalack gjør det enkelt å gi nytt liv til dine favoritter. Beskytt maskindeler, redskaper, gjerder og andre metalloverflater. TEST av METALLMALING PÅ RUST og rust-grunninger. KONKLUSJON: Motip Alkyton.


Metallmaling

Grip On metallmaling - metallmaling som også kan brukes på plastisolbelagte overflater Redd taket ditt Beskytt huset ditt i tide, og spar penger! Regelmessig vedlikehold av taket og fasaden er en billig løsning i forhold til å investere i nytt. Overalt i hjemmet, i hagen og på bilen finnes det detaljer av metall som behøver beskyttelse mot rust. Det kan være smijernsgjerder, beslag, en rusten utelampe.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Beskrivelse: Alkydbasert metallmaling som gir en ekstra sterk og værbestandig overflate.


Metallmaling

Tørker raskt og er motstandsdyktig ovenfor olje og kjemikalier. Farge- og glansbestandig. Anvendelse: Brukes ute og inne på rustbeskyttet jern og metall. Velegnet på emner av smijern, f. Male med metallmaling.


Vi liker morsomme produkter, og Bengalack er en favoritt. Av og til holder det ikke med vanlig maling, men kan hende du trenger en tynnere og mer hurtigtørrende type, som må påføres i flere lag. Vi i MegaFlis tilbyr malingen du trenger for ditt hjem.


Metallmaling

Nordsjö er vår leverandør av maling. Sortimentet deres består av husmaling, panelmaling, veggmaling, tremaling, metallmaling og mer.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg