mandag 13. februar 2017

Farge ettervekst

Farge ettervekst

Du farger lengder og spisser selv om det kun er ettervekst som trenger farge. Du tenker ikke på forpigmentering når du skal farge fra lyst til mørkt. Forpigmentering betyr at du først må farge håret i én grunnfarge, og deretter legge den ønskelige fargen over denne slik at du unngår at håret blir oransje, ujevn eller misfarget.


Farge ettervekst

Disse hårproduktene har farge i seg, noe som gjør dem ideelle til å kamuflere litt i overkant hard ettervekst. Du kan enten gå for en spray, altså gjerne en tørrsjampo, med farge , eller du kan velge et farget såkalt hårpudder. Begge deler vil gi deg en ganske matt effekt, så vær oppmerksom på det når du styler resten av håret. Slik farger du etterveksten hjemme Å lykkes med farging av ettervekst krever trening.


VG-journalist Ingvill Dybfest Dahl har farget den hjemme i mange år, og her får du hennes beste tips. Hjemmefarging er supert hvis du bare trenger å farge eller bleke litt ettervekst. Det blir langt billigere enn å gå til frisøren hver sjette til åttende uke, sier frisør Carina Fisher til KK.


Fisher jobber som frisør i salong i tillegg til arbeidet hun gjør for L’Orèal. Får du ikke valgt kombinasjonen du ønsker? Ikke alle våre ansatte utfører alle typer behandlinger, men ring oss gjerne så skreddersyr vi din bestilling. Da har vi redningen for deg. Skjuler raskt og effektivt grå hår og synlig ettervekst.


Men ettersom man ikke behøver å behandle håret like ofte, kan man spare igjen på noen frisørbesøk, og håret blir heller ikke like slitt. Behandlingen til ELLE var sponset av Gevir. Noen merker selger sine gjør det selv- farger i salong. Dette er samme fargene som frisøren bruker og er milde for hår og hodebunn.


Farge ettervekst

Få hjelp med å finne riktig farge og husk- det er kun ettervekst som da skal farges, ikke hele håret, tipset Bjørnevoll videre. Men pass på så du ikke ender opp slik. Du kan ikke gå rett fra farget til grått hår, så en naturlig del av avfargingen er å farge håret lysere. Derfor er et lite tips til de som vurderer å gå over til det grå – start å farge håret ditt litt lysere.


Veldig mange som er mørke fra naturens side, prøver å holde på den mørkheten de hadde tidligere. Mange som begynner å bli grå gjør den feilen at de farger hele håret hver gang. Dersom du skal farge grå ettervekst er det viktig å holde seg til naturlige farger , samt bare farge bunnen, så godt det lar seg gjøre.


Farge ettervekst

Dette er en teknikk der vi ”tegner på farge ” direkte på håret. Dette gjør at du får en naturlig overgang fra bunn og utover i lengder. Håret får en lysere look ut i lengdene med en naturlig ettervekst som kan gro ut uten markerte lyse effekter.


Farging av ettervekst : dette får du til. Om håret er platina-, aske- eller gyldenblondt eller bare fremhevet med noen lyse striper, så forsvinner vår forkjærlighet for den lyseste av alle menneskets hårfarger ikke med det første. Nedenfor ser du eksempler på fager som blir brukt av et par av våre andre kunder. Dersom du har noen spørsmål, så ikke nøl med å ringe eller sende en e-post. Om det er første gang du farger håret, er det viktig at du først påfører farge i lengder og spisser før du etter til minutter påfører farge i håret mot hodebunnen.


Skal du farge ettervekst er det en omvendt prosedyre. Først tar du farge i håret ved hodebunnen, deretter i lengder og spisser. Ekstremt mørke bruntoner kan se hard og kunstig ut mot moden hud.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg