tirsdag 28. februar 2017

Hay pledd

Rimelige pledd til restaurant, hotell, café og bar. Alt du trenger av utemøbler til restaurant og hotell. Se vårt store utvalg her! Hva skjuler seg bak trenden? Levering på 3-arbeidsdager.


Hay pledd

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! starten mit Visymo. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


HAY lager Påluspledd i tre vakre fargekombinasjoner, en pink, en lilla og en oransje. Et fargerikt pledd med geometriske plusstegn og firkanter kombinert med myke og intense farger. HAY Plus pledd i 1 merinoull.


Rask levering og personlig service. Velkommen til vår interiør nettbutikk for en hyggelig og personlig handel med rikt utvalg av varer for rask levering. When you for our newsletter, you can expect to receive newsletters regarding HAY ’s products and events per e-mail.


Et nydelig ferskenfarget pledd i mykt og lett bomull som både varmer og ser fint ut i interiøret. Et nydelig grått pledd i mykt og lett bomull som både varmer og ser fint ut i interiøret. Pleddet har lett tekstur og.


HAY Checked Out er et mykt og deilig pledd i 1 merinoull. Farge: grønngrå og offwhite. Hays Mono pledd er utformet i myk, ren ull, og har en twill-struktur som skaper særegne diagonale vevde linjer.


Jeg vil gjerne melde meg på nyhetsbrevet Dine personlige data vil hjelpe oss når vi skal sende deg nyhetsbrevet vårt. Du vil motta informasjon om produkter, tilbud. HAY konseptet har siden utviklet seg til mye mer enn møbler og har i dag en stor accessories og tekstilkolleksjon. Hold deg varm med et lekkert Crinkle pledd fra HAY. Crinkle har, som navnet antyder, en vakker krøllet tekstur.


Vi har mange deilige, lune pledd og sengetepper som du kan slenge over bena eller bruke til å pynte opp sofaen med. I tillegg til å gjøre rommet koseligere, pynter de opp med nye farger og teksturer. Et vakkert pledd over en gammel lenestol, for eksempel, kan forandre rommet mer enn du tror.


Tråden som er brukt i Hay Plus er laget ved at det blir brukt en dobbel veveteknikk, noe som gjør at man kan bruke veldig tynn og fin ull. HAY utnytter alle moderne produksjonsprosesser, og ønsker å være bidragene til gjennom å lære om ny teknologi og materialer – det er her bæredyktig utvikling etableres. HAY har designet en serie pledd med kombinerte geometriske pluss tegn og firkanter, med myke og samtidig intense farger.


Hay pledd

Det lette og delikate pleddet er i dobbelvevd tynspunnet ull, og kantene er avsluttet med en sydd. Sammenlign pris på pledd. Vi hjelper deg å velge teppe, ullteppe - blant varer.


Se beste pris fra over 5butikker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg