tirsdag 14. februar 2017

Krakeleringsmaling

Med en spesiell krakeleringslakk får man samme utseende på kort tid. HOBBY LINE Craquelle Medium 1ml - Vannbasert krakeleringsmaling - gir inntrykk av gammel maling som har sprukket. Pensler og annet utstyr rengjøres i vann. Fareidentifikasjon - H3Kan forårsake en allergisk hudreaksjon.


Mal først gjenstanden med en matt akrylmaling. Staples Solutions Norway AS er Norges ledende leverandør av kontor- og datarekvisita for kunder i både privat og offentlig sektor over hele landet.

Krakeleringsmaling fra Jeanne d’arc Living. Det er ingen omtaler ennå. Bli den første til å. AnonymBruker skrev: Jeg og min mann flyttet inn i ny leilighet for ca én måned siden.


Siden da får vi stadig vekk brev i postkassa med navn på. Lad det tørre i mindst time. En lille film om hvordan du kan lave krakelering på en billig, fed og effektiv måde og bevare det matte look på dit møbel.


Hver uke blir bloggen oppdatert med forskjellige bloggposter av alle. Vuderer en båt for øyeblikket og det er en del krakeleringer langs dollbordene.

Mao krakeleringer over fenderlist. Kjøp og salg - småting i Agder. Få den rette, siste finishen på møbelet ditt. Er det flaggdag i dag? Sådan maler du med krakeleringsmaling.


Skær et stykke kraftigt papir u som er lidt mindre end pladen. Den lækre krakeleringsmaling vil give dit møbel den helt rigtige krakelerede effekt og unikke patina. Utrolig nem at arbejde med – som alle produkterne i Vintage Paint serien. Den perfekte spraymaling der gør nye ting antikke på rekordtid.


Serien består af to specielle bundfarver samt en topfarve. De to malinger kan ikke arbejde. Opak krakeleringsmaling og transparent krakeleringsmedium. Malingen krakelerer i tørkeprosessen.


Skab spændende effekter og krakeleringer med Powertex i dine malerier. Påfør krakeleringsmediumet og la tørke. Vivi Amelung, Certified Powertex Trainer, viser hvordan du opnår effektfulde udtryk kun ved brug af universal mediet Powertex og Bister.


Materialer købe hos CreateArt, der er importør af Powertex. Du kan også lage dine egne hvitlaserte blomsterkrukker. Alt du behøver å gjøre er å male gamle terrakotta-krukker med et tynt lag akrylmaling, og et lag med krakeleringsmaling over.

Når det er tørt maler du et nytt lag med akrylmaling. Vips så har du nostalgiske krukker.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg