tirsdag 21. februar 2017

Dempet sort jotun

Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk! Bestill varer på maxbo. Gode tilbud og kvalitetsprodukter. Finn din nærmeste Maxbo butikk her!

En nøytral gråaktig sort tone. Lekker kontrast til det meste for de som liker skape, mørke kontraster i interiøret. Kan benyttes til de fleste hvite toner, samt alle andre kulørte farger.


En dempet sort farge. Kan kombineres med det aller meste av farger. En sort nyanse, men den er altså ikke helt kullsort.


Og i den forbindelse er det også mange Jotun -forhandlere som har gode tilbud.

Hvorfor ikke benytte anledningen til å kjøpe maling til hjemmet? Den tilfører både spenning og eleganse. Hva er NCS koden til Dempet sort ? For den som liker spennende kontraster og kraftfulle kombinasjoner, kan en komplementær fargesetting være en vei å gå.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd. Vi bruker informasjonen til å analysere og tilby tilpasset markedsføring i andre kanaler. Her kan du lese mer om Jotuns bruk av informasjonskapsler og hvordan du kan endre innstillingene. Fargen kan oppleves ulikt på skjerm og vegg. Den ser svært spennende ut!


Black, dempet sort , grønne planter, interior, Jotun , søstrene grene Legg igjen en kommentar. Når vi flytta inn i huset. Denne fargen er Dempet Sort fra Jotun LADY. Se det flotte resultatet!


JOTUN HAR HØYKVALITETSPRODUKTENE som gjør at du kan gå løs på malerjobben og føle deg trygg på et varig, flott resultat. Riktig forarbeid er nødvendig – både for ny og tidligere malt kledning.

Da er stuebordet blitt sort , eller dempet sort som fargen heter. Er virkelig fornøyd med resultatet. Tidligere var bordet hvitt, malt med matt maling. Denne malingen er av typen superblank og ikke bare ser det fint ut, men det er også så mye lettere å vaske flekker bort fra den blanke overflaten. LEK MED GLANSGRADER Kombinasjon av ulike glansgrader skaper et lekkert interiør.


En supermatt vegg malt med LADY Pure Color og detaljer malt med LADY Supreme Finish Superblank, tilfører rommet spennende og elegante kontraster.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg