torsdag 9. februar 2017

Glass sikring

ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Glass-sikring AS tar på seg både små og store oppdrag innen glassfaget. Siden vi startet opp, har arbeidsmengden vært stor og utviklingen jevn, og vi utvikler oss stadig.


Vi satser på service og kvalitet og har utført oppdrag for større entreprenører, som bl. Møbelsenteret i Ørsta.

Vi gir deg nyttige tips og råd om glassarbeid. Har du spørsmål eller trenger en glassleverandører, kontakt oss nå. Nedslagsfeltet vårt er Nordfjor men vi har også oppdrag i Sunnfjord og på Sunnmøre. Sikringens funksjon er å beskytte elektronikken i elektrisk utstyr, dersom noe går galt, som overbelastning eller feilkobling. Sikringer til elektrisk utrustning, kjøretøyer og annet.


Her finnes reservesikringer i ulike styrker og størrelser, uansett om du leter etter en glassikring, bilsikring eller et helt sett med bilsikringer. Glass sikring AS fra , Sogn og Fjordane.

Legg inn komplette artikkelnummer med linjeskift mellom hvert nummer. Speil skaper romfølelse. Hvis du ønsker hjelp med handleliste eller liste med artikkelnummer, ta kontakt med vårt. Velkommen til vår butikk i Ski. Det er gode parkeringsmuligheter på p-plassen.


Her vil du få faglig god hjelp. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Soft coatingSoft coating gir oftest glasset en bedre effekt enn hard coated glass , men er mer sårbart overfor fysisk påvirkning. Hard coated glass er ripefast. Belegget skal alltid vende mot hulrommet i isolerglasset.


Beleggene er nesten usynlige, med en svak fargenyanse som varierer, avhengig av type og produsent. Glassikring som anvendes internt i de fleste elektroniske apparater.

Den økte styrken gir arkitekter og byggherrer helt andre muligheter når det gjelder bruk av glass i bygg. Det tilfredsstiller sikkerhetskrav over hele verden, og motstår f. Tror du det er gått noen sikringer som har skylden for din bils elektriske problemer så må du se over hver enkelt for å finne den som ikke virker. For noen er det enkelt å bytte sikringer selv, andre trenger hjelp.


I instruksjonsboken finner du oversikten over hva de ulike sikringene er til. Du bestiller enkelt nye sikringer hos Mekonomen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg