tirsdag 7. februar 2017

Billig møbelstoff

Se det store utvalget av stoffer, mønstre, sytilbehør og garn på nettet. Sjekk ut Stoff Og Stil Møbelstoff. Møbelstoff - Fibertex lys grå Selges pr meter, velg antall for en meter, for meter osv.


Fiberduk - brukes til underdekningsduk etc på møbelstoffer, tildekking av fjærer og stål, bunner til. Reparasjon - Stilige stoler - Billig møbelstoff og materialer.

Fire nye muligheter til salgs, fullt restaurert etter ditt ønske. Kjøp møbelstoff til ditt eget prosjekt, stolen jeg fikser for deg eller velg et til din helt egen reparabelstol. Knapper trukket i aktuelt stoff kan medfølge gratis. Mange har en oppfatning om at det å trekke om møbler er veldig dyrt.


Alt du trenger er en god og kraftig stiftemaskin. Det er ikke alltid tilfellet. Martindale er en enhet som brukes til å måle slitestyrken til møbelstoff.


Vi har Norges største utvalg av møbelstoffer.

Fra de store messene rundt om i europa henter vi inn de nyeste kolleksjoner. Vi fører stoffer fra alle de store designere i inn og utland. Her finner du tekstiler for alle stiler og rom. På våre IKEA varehus finner du gardinstoff, møbelstoff og et rikt utvalg av stoffer og tekstiler samt tilbehør du trenger til sying, som sysaks og sytråd. Ved bestillinger på 450kr og derover sparer du forsendelsesomkostningerne!


Tilmeld dig nu og få 40kr som rabatkupon. Norges beste søkemotor for shopping. Slipp løs kreativiteten, og sy putevar og gardiner – eller gi en gammel stol nytt liv med et annet trekk.


Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted. Nettbutikk for salg av møbelstoff og gardinstoff. Søm av puter, løse trekk, puffer.


Vi kan skaffe møbelstoff fra alle fabrikk og leverandører over hele verden etter ønske. Besøk også adressen under for å se vårt møbelstoff utvalg: Time avtale med Trond Fredriksen Skippergt. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.


Ring oss gjerne og spør om vi har det du leter etter, ellers kan vi bestille hjem klippeprøver av møbelstoff som du senere kan låne hjem og bestille fra oss om du liker de. Vi hjelper deg med å finne et møbelstoff som er rett for akkurat deg og dine møbler.

Mange år og mange lange meter med stoff, tråd og hud har resultert i mange spennende interiør- og bekledningsprosjekter i samarbeid med våre kunder. Konstruksjon og tilvirking av nye puter, salg av møbelstoff og omtrekking er våre hovedområder. Vi er er fortsettelsen av Krogenæs Vinstra.


Vi tilbyr også kurs og sømtjenester!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg