onsdag 8. februar 2017

Fargevelger hus

Jotun ColourDesign er en fargevelger som gjør det enkelt å finne riktig farge til akkurat ditt hjem. Med Butinox Futura kan du velge mellom et elegant helmatt utseende eller et stilrent halvblank utseende. Her ser du våre mest populære farger til hus -fasaden.


Hvis du vil prøve deg frem og fargelegge hus , trykker du ’Se flere farger’ og prøver vår store fargevelger. Her på siden får du også inspirasjon, veiledning og how to-guides til hvordan du best fikser, vedlikeholder og frisker opp huset ditt, slik at du får akkurat det hjemmet du ønsker deg.

Skjermen din er desverre for liten. Vi ønsker å gi deg en optimal opplevelse av vår fargevelger , og det får du ikke på mobil. Sitter du allerede med en tablet, prøv å snu den vannrett. Farge­velger Vår fargevelger gir deg en idé om hvordan ulike farger vil se ut på forskjellige hustyper.


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset. Fra 80-tallsflause til elegant og moderne hus 16.


Før var jeg flau over utsiden av huset.

Den sto ikke i stil med hvordan vi har det innvendig. Nå viser jeg den stolt frem, forteller interiørblogger og influenser Kine Vinje. Med vår fargevelger på nett er det enkelt å se for seg helheten. Det beste trikset er uansett å lage prøvestrøk på huset, slik at fargene kan vurderes i de rette omgivelsene. Mal huset raskere.


I år, som i fjor, er vi stolte av vårt topprodukt til utvendig behandling av huset – Butinox Futura Selvrensende maling. Store, ruvende hus kan med fordel velge mørkere farge. Mindre hus tåler godt lyse farger.


Hvitt og hvitaktige farger danner vanligvis stor kontrast mot naturlige omgivelser. Hvite hus passer derfor fint i åpne landskap. I Beckers sin fargevelger , kan du velge mellom mer enn 3farger i et stort fargepallett, og male både vegger og møbler i ønskede farger. Allerede ferdige stuer, spisestuer, kjøkken, soverom og barnerom kan fargelegges, eller du kan laste opp egne bilder av egne rom. Da kan du få et inntrykk av hvordan innsiden av ditt eget hus vil se ut før du maler.


Mørke hus passer også godt til omgivelser med skog og tett vegetasjon eller i fjellandskap. Et lite hus vil virke større enn det faktisk er hvis det males i en lys farge. Lyse farger gjør seg spesielt godt på hus og hytter i åpne landskap eller ved sjøen.

Gi oss en tilbakemelding og bli med i trekningen av et gavekort på LADY-maling til en verdi av 5kr. Klikk deg gjennom vår malingsvelger for å finne riktig farge og maling til ditt behov. Finn ut hvor mye maling du trenger. Fyll inn hvor mange mdu skal male og kalkulatoren beregner antall liter til to strøk.


Prøv vår interaktive fargevelger. Hus ved skogen er mer utsatt for begroing, og hus ved veggen mer utsatt for forurensning og trafikkstøv og det kan kanskje lønne seg å velge en mørkere husfarge som ikke vil fremheve dette. Tenk på lyset og årstidene. Her i Norge forandrer lyset seg med årstidene.


Med en app til en smarttelefon, kan du se hvordan huset ditt kommer til å se ut når du har malt det. Det er enkelt – og det er gratis. Her finner du et utvalg av våre fargekart til maling både innendørs og utendørs. I vår online- fargevelger og i våre butikker kan du se alle våre farger og.


Store hus kan med fordel males mørkere farger. Store, helt hvite hus kan lett bli litt ruvende og kontrastfylte til omgivelsene. En hvittone trenger ikke brekkes mye for at den plutselig føles mykere og mer omgjengelig. Uansett ser vi stadig at flere velger mørkere farger til huset i disse dager. Samtidig heller tendensen mot mørkere hus , brunsort både til moderne og litt eldre hus.


For den som ønsker å la treverket skinne gjennom er beis et godt valg som samtidig fungerer fint i samspillet med naturen. Beis finnes i hele fargespekteret, men er mest populær i naturfarger som brune og gyldne toner. Hvordan å male hus i oslo, kjenner noen et malerfirma? Er det verdt å vaske hus utvendig, skal huset skrapes før utvendig maling?


Problemer med luftbobler på ytterveggene av huset.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg