onsdag 22. februar 2017

Blomster til terrassen

Blomster til terrassen

Blomsterbud i Norge og resten av verden via 54. Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Planter på balkongen og terrassen – slik lykkes du Pynt opp uteplassen din med grønne planter og blomster.


Blomster til terrassen

Bare fantasien setter grenser for hva du kan gjøre ut av altanen eller balkongen din. Terrassen er stor og delt opp i soner, med et spisebord og en sofagruppe. Sofagruppen ble laget på mål, og sitteputene er sydd med impregnerte tekstiler så de skal tåle en liten regnskur. Puter og pledd gjør sitteplassen behagelig og myker opp de grå byomgivelsene.


Se årets nye krukker til terrassen Nå har vi fått inn mange nye flotte utepotter for sommersesongen. Du kan velge mellom stilige blomsterpotter i plast, keramikk og kurver. Pottene finnes i mange forskjellige former og fasonger. Så nå har du mulighet til å få det ekstra fint på terrassen med frodige krukker. Denne terrassen er lang og smal, mellom og m bred.


Få det koselig på terrassen med blomster Trenger du inspirasjon til å pynte på uteplassen i høst. Vi gir deg tips og ideer til hvordan du kan få det koselig ute. Stauder skiller seg ut fra sommerblomstene, som normalt plantes i krukker på terrassen , ved å være flerårige. Se hvordan du planter i krukker og potter her.


For å få et fargerikt bed kan du kombinere staudene med flotte sommerblomster (ett-års- blomster ). Du kan selvfølgelig også dyrke spiselige blomster i blomsterkassen din. Spiselige blomster og planter i krukke kan forvandle en grå og trist terrasse til en frodig blomsterrik oase. Sesongens hagetrender tar for seg urban growing, og kombinerer det spiselige med det dekorative.


Blomster til terrassen

La deg inspirere, og prøv noen spiselige blomster og krydderurter i krukkene neste gang du skal pynte opp på terrassen. Er ikke terrassen din skjermet fra vinden kan det være en god idé å bygge et vindfang eller sette opp en vindskjerm. I tillegg kan også denne skjermingen bidra til å beskytte privatlivet ditt hvis du har en veldig åpen hage.


Skap din egen kosekrok. Lag din egen lille kosekrok med store blomsterpotter og komfortable stoler. Uansett er det flott når planten bare velter utover og er fylt med blomster hele sommeren… Her er noen superenkle forslag. De siste årene er det kommet varianter med større blomster som gjør seg bedre enn den gamle med små blomster. Du finner også et stort utvalg av blomster til hagen, begge varianter kan plantes direkte i jord og som trives best i krukker eller potter.


Blomster til terrassen

Husk også viktig næring for din hageplanter.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg