tirsdag 21. juni 2016

Sigdal kjøkken fabrikk

Hos HTH dyrker vi en lidenskap. Se våre lekre kjøkkenløsninger her. Kom og se kjøkkenutvalget vårt. Få gratis og uforpliktende tilbud. Alle våre kjøkken males og klargjøres til våre kunder på fabrikken i Eggedal.


Sigdal kjøkken - Fabrikk Eggedal. Det gode håndverket, teknologien og designet har vært en bærebjelke for et av Norges mest velrenommerte kjøkkenmerker og finnes nå i tusenvis av hjem. Vi har en solid følelse for håndverket, og med den erfaringen vi har, våger vi påstå at vi vet hva vi snakker om.


Hos oss får du oppfylt din kjøkkendrøm enten du liker klassiske, moderne eller landlige kjøkken. Vi har vårt hovedkontor på Trollåsen rett utenfor Oslo, men det er fabrikken i Eggedal som virkelig er bedriftens hjerte. Vi sysselsetter i dag ca.


Nedre Eggedal og på vårt hovedkontor på Trollåsen i Oppegård kommune. Du vil ikke komme til å angre. Kjøkkenet vårt kom på datoen som vi ble gitt da vi bestilte.


Et god tips er å bestille kjøkkenet i god tid. Det er veldig populært med farge på kjøkken , så det kan være det er litt kø på fabrikken. Finn drømmejobben gjennom KarriereStart.


VELKOMMEN TIL SIGDAL ELEMENT AS. Vi er leverandør av storelementer til hus, hytter, garasjer og leiligheter. Her garanterer vi levering på bare tre dager - Luna er alltid på lager!


Med førstnevnte er skrogene ferdig montert fra fabrikk , slik at veggmonteringen går raskt og effektivt. Luna Kjøkken kommer som møbelkjøkken, men kan også leveres flatpakket. Bedriften er en hjørnesteinsbedrift i kommunen, og har om lag 1ansatte. Våre kjøkken kan velges i standardfarger inkludert i prisen.


Sigdal kjøkken fabrikk

Og foruten de tidsriktige fargene vi har plukket ut som standardfarger for nesten alle våre modeller, kan du mot et pristillegg velge fritt fra hele NCS-skalaen. Med ulike farger og overflatebehandlinger kan du skape det uttrykket du liker best. Håkon Andersen er fra det blide Sørlandet og jobber som grafisk designer, illustratør og gatekunstner. Han har en bachelor i animasjon for film fra Australia og en master. Vi har forhandlere i hele Trøndelag og Nordland.


Join LinkedIn today for free. Hos Gulli Trevare har vi lang erfaring med å hjelpe deg med din bolig. Om du skal ha ny trapp, nytt kjøkken eller ny garderobe kan vi hjelpe deg.


Hver dag er vi med å realisere våre kunders drømmer, og hjelper dem å finne frem til det mest optimale kjøkkenet ut fra de behov de har. Det utfordrer oss og setter krav til at vi setter oss inn i behovene til den enkelte. Sakte men sikkert blir kundens drøm virkeliggjort i former og farger tilpasset hver enkelt kundes unike hjem.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg