tirsdag 28. juni 2016

Mcstuffins leker

Norges største leketøykjede! Extra stort utvalg til extra lave priser Å selge kjente varer til en lavere pris. Billige leker på nett. Gjennom utrolig populære Disney og oss på Lekmer.


Sjekk ut utvalget og invester i helsebringende leker her på vår hjemmeside.

Serien handler om seks år gamle Dottie Doc McStuffins , som vil å bli lege når hun blir stor. Eurotoys er en dansk virksomhet som forhandler: leker , barnemøbler, kostymer, lekehus, barnesykler mm. Til denne bursdagen er det morsomt med noen kule bursdagsleker og aktiviteter som passer til temaet.


Legg frem plaster, bandasje, stetoskop og leker. Nå er det gjestene dine sin tur til å finne ut hva som feiler lekene og hjelpe dem med å bli friske! Med god hjelp av lekene Lambie, Hallie og Stuffy er det få ting som ikke kan fikses på legekontoret til McStuffin.


Selger kjente varer til en lavere pris.

I de ulike episodene er det ulike vansker som tas opp, både fysiske og psykiske. Episodene har en tydelig moral. Finn alt fra tøffe Star Wars-figurer til søte plastdyr fra Schleich. Myk og god å bite i også. Dine bamser og leker har aldri sett mer fram til å komme til legen enn de gjør nå!


Det er tid for å bli sjekket! Hun tar seg av alle dyr, leker og bamser, og sørger for at de blir friske igjen. Doc Mcstuffins babybok. Kan synge og sier forskjellige uttrykk på engelsk.


Delvis myk og hard dukke. Når de blir skadet eller ødelagt, tar hun dem med ut i hagen til sin ”klinikk” hvor hun finner ut. Daisy stod på rulleskøjter i haven og har slået sit ben. Nå kan du oppbevare alt doktorutstyret ditt på ett og samme ste og raskt rykke ut for å hjelpe syke og skadde kosedyr, med denne morsomme DOKTOR MCSTUFFINS -doktorvognen. Shop i et fantastisk sortiment av spill og konsoller, interiør, livsstil, tek, leker og skjønnhetsprodukter.


Bamser og leker har aldri sett fram til å komme til legen! Hun passer på bamser og leker på sin veterinærklinikk med hjelp av sine venner.

Hør henne fortelle de velkjente linjene fra showet, eller lytt når hun synger låten Nå skal du kontrolleres. Lag DOKTOR MCSTUFFINS -karakterene du liker best med dette morsomme PLAY-DOH-lekesettet. Doktor Mcstuffins er den søteste lille jenta!


Vi har også en mengde andre varer som caps, piercing, klokker, morrosaker. Se utvalget av DOKTOR MCSTUFFINS bursdagsservice. Finn alle dine favoritter fra Disney Channel, Disney XD og Disney Junior! Hos thefairytalecompany.


Her finner du serier, filmer, spill, tv-oversikter, hele episoder og mye mer. Har ansvaret for riks- og fylkesvegnettet og tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Vegmeldinger, nyheter, fakta om vesenet og bibliotek pluss vegkontorene i fylkene.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg