tirsdag 14. juni 2016

Fargekart beis innendørs

Fargekart beis innendørs

Sjekk ut fargekart innendørs beis. Unik hytte, også innendørs. Tyrilin Interiørbeis er en vakker matt beis til innendørs bruk.


Beisen innfarger og fremhever treets naturlige struktur, og gir en nydelig lød og et flott fargespill. Et effektivt lysfilter motvirker gulning. Den kan dessuten blandes i mange. LADY Pure Nature interiørbeis gir treverket en vakker og naturlig matt overflate. Beisen trenger inn, gir dybde og fremhever den naturlige strukturen i treet.


Samtidig med at vi har tatt frem de nye fargene, har vi også tatt frem en helt ny, hvit beis , med en helt egen formulering. Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten. Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Vår fargevelger visualiserer mulighetene for deg!


Fargekart beis innendørs

Et enkelt, effektivt og overkommelig alternativ er å bruke en innendørs panelbeis, forteller malermester Per Lund Nielsen hos Scanox. Vår vanntynnede interiørbeis får du i nærmere femti farger - og den er i utgangpunktet en ”ettstrøksbeis”. Du kan imidlertid påføre mer beis dersom du ønsker et mer dekkende utseende.


Jeg godtar at AkzoNobel behandler mine personlige opplysninger, inkludert behandling foretatt av andre selskaper AkzoNobel-konsernet samt enheter som opptrer på. I vår online-fargevelger og i våre butikker kan du se alle. Fargekart for levende panel. Den første fargepaletten inneholder grå fargetoner. En lys beis vil nok ikke gi en gammel, gulnet vegg samme farge som på fargeprøven.


Fargekart beis innendørs

Det er derfor lurt å teste ut fargen på et lite område først, sier Tonning, som også har erfart at det lønner seg å teste ut fargen under ulike lysforhold for å være sikker på at man får ønsket farge. Beis er en gjennomsiktig farge, med pigment, som legger vekt på den fine strukturen og aldringen av treet. I vårt fargedkart finner du forskjellige farger beis , fra lyse og brune nyanser nær den naturlige fargen til treet til mer fargerikt i blått, grått, rødt og grønt.


Alle nyansene kan kombineres med hverandre – enten du velger ton i ton-maling eller kule fargekontraster. Velg rom og lek med våre nye farger! Malingen får du i ulike kvaliteter som er tilpasset de ulike rommene i huset. En glødende brun beis med dempede røde og brune toner. Innendørs gulvolje til tre og parkettgulv.


Gir gulvet en eksklusiv, silkematt overflate som føles myk og behagelig å gå på. Gjøco kan ikke stå til ansvar for fargeavvik. Vår butikk-kjede består av kvalifiserte forhandlere i hele Norge og Sverige.


Herdins Ekte beis er transparent og fremhever treets naturlige struktur. Butinox Futura gir års skriftlig garanti på farge og glans.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg