fredag 10. juni 2016

Rull opp gardin

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Solid fargegardiner hos Jotex.


Hvilke gardiner passer hos deg?

Mønstrede gardiner i ulike former. Bestill nå, betal senere, gratis avbestilling, døgnåpen kundeservice på ditt språk. Budsjett til luksus, hoteller og hjem.


Store Rabatter her De Beste Priser Nå! Liftgardiner og roll up- gardiner kan rulles opp og ned etter behov, og er det perfekte valget for deg som vil variere utsikten gjennom vinduet. En liftgardin passer dessuten alle stiler, og er en pen måte å skjerme mot både innsyn og lys.


Hos oss finner du mange modeller og farger.

Inka er en roll-up gardin med landlig stil i hvitt med detaljer iform av sløyfer, broderi og rysekappe i brunt. Velg om du vil rulle opp gardinen eller bare la den “falle” tilfeldig i båndene. Rullegardiner er gardinenes personlige assistenter, og lar deg styre hva som skal få slippe inn vinduet av sollys og nysgjerrige blikk. Rull Opp Gardin sjelden justert.


Når gardinene er ferdig syd tredde jeg listene inn i løpegangene. Listene var skjært til 104cm for å gi noe rom til stoffet langs kanten når gardinene rulles opp. Jeg anbefaler en firkantet list oppe, mens nede kan man også ha en rundt list for at gardinen skal la seg rulle opp lettere. Fest gardin til veggen, fôr opp kroken og fuzzy strimler. Skru te krok i veggen, like ovenfor sentrum av toppen av gardinen.


Når du vil rulle opp gardinen for å slippe inn solen, hånd rull den fra bunnen. Vikle stoffet stripe rundt midten av den rullet gardin og fest stripe til te kroken. Nå skal hampetauet på plass.


Disse knytes i skruen på baksiden av gardinen. Tauet tres gjennom ringene. Den venstre taulengden tres så videre bort og gjennom høyre metallring. Da skal gardinen være på.

Hissgardiner och roll up- gardiner kan rullas upp och ner efter behov och är det perfekta valet för dig som vill variera din utsikt genom fönstret. En hissgardin passar dessutom alla stilar och är ett snyggt sätt att skärma av mot både insyn och ljus. Jeg sier bestandig at gardiner er en del av møblementet, sier hun.


Gardiner kan også brukes som et visuelt grep. Hvis vinduet er lite i forhold til rommet, kan ekstra stoff utenfor vinduets flate øke romfølelsen. Noen steder passer det imidlertid ikke med gardiner , som i moderne blokker med glass fra tak til gulv. Transparente gardiner med ett stort og flott trykk av en stående hjort.


Hvite med grått trykk som definitivt også kan henge opp utover vinteren og ikke bare til jul. Inkludert er vektstang og borrelåsskinne med glidere til oppheng av gardinskinnen. Vi vil måle opp , vurdere belysningen, og sørge for at alt er perfekt utformet for hjemmet ditt. Ditt skreddersydde produkt vil bli håndlaget med omhu og oppmerksomhet på detaljer, av våre dyktige håndverkere. Problemfri installasjon.


Vi hjelper deg med montering slik at du kan være sikker på at gardinen kommer rett. De kompakte rull - opp bannerne i lette materialer er enkle å ta med seg overalt. Konto - del opp din betaling.


Ingen etablerings-, fakturerings- eller årsavgift tillkommer. Leter du etter et alternativ til tradisjonelle gardiner er plisségardiner, eller trekkspillgardiner, en smart løsning. Du kan benytte to betalingsfrie måneder pr år. En pilsségardin er en effektiv form for solskjerming som passer inn med alle typer interiør. Plisségardiner bygger lite når de er trukket helt opp , og gir dermed et ryddig og stilrent uttrykk.


Riktige gardiner kan gjøre mye for et rom. Med gardiner kan du skape akkurat den atmosfæren du ønsker i de forskjellige rommene i hjemmet ditt. Enten du har behov for å mørklegge et soverom med lystette blendingsgardiner eller du ønsker å sette prikken over i-en i stua med flere lag lekre gardiner , har vi et rikt utvalg gardiner.


Velg mellom gardinløsninger som er klare til å henges opp eller sy og monter gardinene dine selv med gardinstenger, stoff i metervare, sytilbehør og gardintilbehør.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg