onsdag 1. juni 2016

Drygolin optimal pris

Drygolin optimal pris

Les tester og omtaler før du kjøper. Været blir mer og mer ekstremt – det gjør DRYGOLIN også. Når været står på som verst, er det godt å vite at du har gitt huset den aller beste beskyttelsen. OPTIMAL holder huset vakkert.


Drygolin optimal pris

Da går du for Optimal. Specs: Dekkbeis, Vegg, Utendørs, 9L,. Pass på at du gjør skikkelig grunnarbei med vask, evt skraping, grunniing med Visir og toppstrøk. Optimal er kjempeflott å male me og vær derfor obs på at du legger igjen nok pr kvm.


Optimalen har litt lav glans, men den holder i åresvis! Drygolin Pluss eksteriør oljemaling hvit liter. Farge og glans holder lenge og gir deg lenger vedlikeholdsintervaller. Oljemalingen er spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet.


Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende. UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. For deg som skal bygge nytt eller pusse opp. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Malingen er fremstilt med moderne vannavisende teknologi med høy glans og UV-block som gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig og gir lange vedlikeholdsintervaller.


Optimal er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. God fargestabilitet og lange vedlikeholdsintervaller. Tørker raskt, og kan overmales etter timer.


En ny moderne oljemaling. Meget værbestandig beskyttelse. Holder fargen lenge og har høy glans. Spesielt effektiv mot svertesopp og alger. Malingen har meget gode påføringsegenskaper som gjør at den er lett å male me spruter og drypper lite.


Malingen gir en soli værbestandig overflatebehandling. Moderne vannavissende teknologi. Suveren på utseende - i år etter år Suveren farge- og glansholdbarhet Effekt. Extremt værbestandig beskyttelse.


Høy glans og UV-block gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst. Suverene påføringsegenskaper. Fremtidens oljemaling som tørker raskt - strøk på en dag! Jotuns beste utendørsmaling!


God utflyt sikrer et jevnt og pent.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg