torsdag 2. juni 2016

Seiko veggklokke

Vi har veggklokker til innendørs og utendørs bruk. Kjøp online med fri frakt! Flere materialer som stål, glass og tre. Veggklokker i flott moderne design.


Finn et veggur som passer til ditt hjem.

Bli inspirert på Klokkegiganten. Finn og kjøp klokker på verdens største markedsplass for luksusklokker. Se bilde to, dekselet til batteriet er borte. Her finner du et godt utvalg i alle typer klokker!


Herreklokker, dameur, barneklokker, dykkerur, pulsklokker og mye mere! Stort utvalg klokker til både dame, herre og barn. Vårt utvalg klokker passer til alle anledninger - vi har populære klokkemerker som Daniel Wellington og Gant.

Dekorative og praktiske klokker til hjemmet. Hos oss finner du et stort utvalg veggur og stasjonsklokker. Klokkene kommer i ulike modeller, farger og størrelser slik.


Derfor er det praktisk med en kjøkkenklokke som gir oversikt over tiden og som er enkel å få øye på. Et annet praktisk redskap er en vekkerklokke på nattbordet. Beklager avsporing, men jeg har lest lydløs vekkerklokke opptil flere ganger i dag, før det gikk opp for meg at det stod veggklokke. Var litt usikker på hvordan en lydløs vekkerklokke skulle funke.


Seiko i film og media. Alle klokker leveres med års garanti. Hvor viktig er dette? Urmaker Christensen har forhandlet klokker av høy kvalitet i over år. Urmakene er spesialister på nye og vintage klokker.


Urverksted er Omega sertfisert. Da dette er bestillingsvare, må du velge forhåndsbetaling eller Paypal som betalingsmetode. Alltid gode tilbud og rabatter.

Mange har nok hørt eller lest historiene om gamle klokker i hendene på intetanende eiere, hvor det senere viser seg at klokkene er verdt en liten formue. På verkstedet lever vi ut vår lidenskap for faget. Det er her vi gir mekaniske underverk nytt liv.


Kom innom oss for å se hva vi kan gjøre for ditt ur. Mechanical - day movement - justerbar hjerneslag. Brun ramme, svarte romertall. Power er varemagasinet med det siste innenfor moderne teknologi. Våre vekkerklokker og klokker som kan henges på veggen kommer fra kjente merkeprodusenter.


De radiostyrte klokker er de mest fascinerende av alle klokker så søker du en radiostyrt klokke, finner du hos Uniwatches et stort utvalg. Leter du etter digitale klokker så finner du her hele det store utvalget av klokker med digitalt display. Digitale klokker er ofte billigere enn gjennomsnittet. Oslo Ur-Service tilbyr service og reparasjon på de aller fleste ur.


Med moderne verksted og kunnskap på høyt nivå er vi i stand til å reparere mange kvalitetsmerker. Best utvalg av antikke klokker og ur på QXL.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg