mandag 20. juni 2016

Hyller stue

Stort utvalg av hyller hos AJ Produkter. Se utvalget og kjøp på nett! Bredt utvalg av produkter til kontor, lager og industri, samt skole og barnehage. Bestill vår katalog gratis!


Over 4sider med kvalitet. Handle raskt og enkelt på Ellos.

Oppbevaring til lave priser. Våre hyller hjelper deg med å få plass til yndlingstingene dine. Trenger du litt hjelp til å innrede et rom? Book tid med en av interiørdesignerne våre.


Våre reoler og hyller er gode til oppbevaring av alle dine favoritting - spesielt de du vil vise frem. Bruk dem til en praktisk oppbevaringsplass på kjøkkenet, en iøyenfallende hylle i stuen eller som en praktisk reol i entréen. Med et bredt utvalg i ulike former og størrelser vil du garantert finne noe som passer inn i ditt hjem. Hyller til stue tilgjengelig i emobler.


Bokhyller og vegghyller.

Vi oppfordrer deg til å handle! Vil du ha mer plass på gulvet og mer estetikk på veggene? Da er flotte hyller løsningen. Finn hyllene til veggen i spennende design her.


Vi tilbyr hyller og reoler i mange størrelser og materialer. Sjekk ut vårt utvalg her. Hyllen for deg En hylle skal gi deg den oppbevaringsplassen du trenger og samtidig være estetisk pen å se på.


Vi har oppbevaring til boden og garasjen, og hyller som tåler tunge gjenstander. Vi har også oppbevaring til stue og soverom for lettere ting du vil vise frem. Flere av våre hyllesystem kan du plassere på gulvet eller feste på veggen for å frigjøre gulvplass.


Om oppbevaringen skal stå på gulvet så husk å feste det til veggen. Vi er eksperter på stue. Vi har et bredt utvalg av sofaer med god kvalitet på IKEA og de fleste sofaene våre har års garanti. Vegghyller behøver ikke være kjedelige.


Gjør selve hyllen til en del av interiøret ved å mikse eller matche hyllens farge med dekorasjonen. Velg mellom firkantede, runde og ovale hyller i materialer som metall, messing, bambus og tre. En bokhylle er ikke bare en bokhylle. Når du skal velge bokhyller til stuen din bør du tenke over hvilke behov og ønsker du har.


Hos oss finner du hyller og bokyller i høy kvalitet i forskjellige materialer, farger og fasonger.

Du finner garantert en hylle som passer stuen din. Få mest ut av hver kvadratmeter. Praktisk oppbevaring med bokhyller, reoler og romdelere. Møbler som er egenprodusert og møbler fra eksterne leverandører. Om du er på utkikk etter en åpen hylle til dine favoritt dekorelementer eller et praktisk skap med dører, så finner du det nok her.


Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!


Rask, enkel, lett å bruke. Døgnåpen kunderservice. Organiser og vis frem med hyller i forskjellige design og utførelser. Her finner du alt fra tradisjonelle bokskap og moderne stigehyller og vegghyller, til komplette hyllesystem.


Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Vårt hovedkontor er lokalisert på Forus. Plasser åpne hyller midt i rommet for å markere ulike soner i store rom.


Punctual er inspirert av industrielle hyllesystemer, og kan settes sammen i ulike høyder og bredder. Det er møbler som fungerer godt i interiør med begrenset plass. I hvert hjem er det ting som bør være på et praktisk, lett og raskt tilgjengelig sted. Skap og skjenker til stue Innredningen i stuen skal ikke bare være pen å se på, den skal også være praktisk og brukervennlig.


Med et skap eller en skjenk kan du få oppbevaring som både er smart og stilren. Hold orden i tingene dine med en stilfull og praktisk hylle. Kombiner gjerne flere hyller sammen.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg