onsdag 22. juni 2016

Lune farger

Da kan du skape lekre kontraster mellom dekkende farger og lune beisede strukturer. Da anbefaler vi deg å bruke LADY Supreme Finish. Den er enkel å stryke ut og gir et holdbart og pent resultat. Kid Interiør har nå fått inn deler av høstens nyheter, og det er bare å boltre seg i sennepsgul,mørk lilla, gammelrosa, mørke og lune farger. I tillegg er butikkhyllene fylt med duftlys og duftpinner.


Du finner garanter noe du liker til ditt hjem!

Nedenfor ser du noen av nyhetene fra høstkolleksjonen til Kid. Fargene har lenge vært sterke og klare, men fremover ser vi roligere toner og et mer dempet uttrykk. Vi har hentet inspirasjon fra Nilen og ørkenen rundt.


Med naturelementer som strå, fjær, spennende treverk og lune farger , får du raskt stilen. Lune farger Perfekte på-jobben-antrekk! Nå er det mange som ikke har ubehandlet panel idag, og disse fargene er utrolig lune , og enkle å kombinere med andre farger , spesielt rødt, rosa og dyp lilla (med en del rød i) Her er også de brun-røde tonene som gir et delikat preg sammen med rett hvitfarge. For å skape den tette lune atmosfæren er dype varme farger tingen.


Akkompagnert av mørkt tre, mengder av myke tekstiler og taktile flater er man på vei til mål.

Men for at det ikke skal bli too much, må det luftes litt med noen kjølige innslag som for eksempel kjølige farger , blanke og harde materialer. Mørke farger gir en luksusfølelse på soverommet, og tusen og én natt trekker oss mot varme rødnyanser og dynamiske og eksotiske mønstre. Dette soverommet er innredet med varme farger , et mykt teppe, og en stor sengegavl. Myke tekstiler og lune farger skaper rammene for at soverommet blir en fristende hule å krype inn i. Den perfekte mørke, lune gråtonen. Fargen er utrolig anvendelig og kan matches med blå-eller rosatoner – eller grønne eller gule toner.


Birdbath Meadow Stitchery. Varme farger skaper en hyggelig og lun stemning i hjemmet. Sett et personlig preg på hjemmet ditt, ikke vær redd for utforske og prøve deg frem. Det er ingen omtaler ennå. Borge, Storeys Beige med en undertone av rosa er en klassiker.


En av fargene det selges mye av nå heter Mjødurt. Her er noen tips til hvordan du kan kombinere fargen med tapet og andre farger. Chilly`s bottles i pastell farger er elegante drikkeflasker med vakum isolasjon. Denne teknologien som blir brukt i Chillys bottles gjør at flasken holder drikken din både kald og varm i lang tid. Gå for kaldt eller varmt - eller en kombinasjon om du liker det litt vågalt.


Et tips er å jobbe deg ut fra enten et bilde eller et flerfarget putetrekk for så å legge til flere ting i stylingen som tar igjen de samme fargene.

Nøytrale nyanser passer alltid inn i din stue, kombiner gjerne med andre energiske farger som gir rommet en lystbetont stemning. Hvilke farger som fungerer best avhenger av undertonen i den beige nyansen. Den kan være rø blå, gul, grønn eller en kombinasjon av flere farger. Velg farger som skaper varme, og som uttrykker din personlighet.


Gjerne en farge eller et mønster som fengslet blikket, men nå dør fondveggen ut. I følge Larsen har vi blitt tøffere. Vi ønsker en helhet i rommet og har større tro på oss selv. Alle fire vegger skal males. Og de skal helst males i lune , duse og trygge farger.


For å variere kan vi male en dør i en annen farge enn resten av rommet. Strøkent bad i varme farger. På begrenset plass har familien på fire realisert alt de ønsket seg på badet. En blank, hvitmalt vegg gjør lite for hulefølelsen mange ønsker seg hjemme.


Dempede farger oppleves som regel også roligere og lunere enn de mest.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg