onsdag 1. juni 2016

Hvilken maling er best

Hvilken maling er best

Norges ledende innen handel med bo- og byggevarer. Eksteriørmaling finner du på Maxbo. Maling og lakk til bruk på metall. Ja, det finner du på Maxbo. Din leverandør av lakk og maling.


Stort utvalg og rask levering. Se mer og bestill i nettbutikken nå! Der mutige VorschIag eines Unternehmer wird sich für immer auf lhr Einkommen auswirken! Kjøp i Distrelecs store produktkatalog.


Rask levering og super service! Som overskriften forteller så lurer jeg på hvilke hus maling som er best ? Det er jo mange produkter ute på markedet men finner egentlig ikke noe nyere tester på dette. Listen med maling og beis som får stryk og stemples anbefales ikke, er lang.


Hvilken maling er best

Du kan se hele rapporten og listen med alle produktene her, og listen nederst i artikkelen. Det første de fleste tar stilling til, er hvilken farge de ønsker. Allerede her setter du utgangspunktet for hvilken malingstype du bør velge. Det er nemlig forskjell på hvilken maling som er best egnet til mørke og lyse farger, forteller eksperten.


Vi skal i gang med å male huset innvendig, og lurer på om noen har noen tips til hvilken maling som er best til vegg og listverk? Skal ha matte vegger og blanke lister. Finnes det noen listmaling som er bedre enn andre slik at penselstrøk ikke vises og at den flyter godt ut?


Ulike typer maling har ulike egenskaper. En vanntynnet acrylmaling vil som regel virke blankere enn en oljebasert med identisk glansgrad. Det er misforståelse at blank maling er mer slitesterk enn matt - blank maling er lettere å holde ren. Bruk høyere glansgrad på list og dør, mattere maling på veggene og mattest i taket.


All maling fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge. DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Når du velger en maling fra Jotun, kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Oljebasert maling er best å bruke på veldig slitt eller skadet tre, for eksempel vinduskarmer som ikke er blitt vedlikeholdt. Du er heller ikke så avhengig av godt og tørt vær – slik at du kan forlenge malesesongen.


Når du skal beise terrassen må du ta noen valg. Hvilken farge kompletterer boligen best og står i stil med omgivelsene? Du og de fleste andre er jo opptatt av å skape hyggelig atmosfære utenfor hjemmet ditt.


Men hva med vedlikeholdsbehovet? Hvordan sikrer du deg terrassebeisen som gjør at du slipper å beise hvert år? Siden det er stor forskjell på farven under og den du vil ha på toppstrøkene går det nok med en del strøk.


Hvilken maling er best

En tips kan være å bruke grunning på første strøket slik at du får dekket mest mulig. Der huset er malt fra før er det viktig å undersøke hvilken maling som er brukt tidligere, før en velger malingtype. En mur malt med silikatmaling skal vedlikeholdes med samme type maling. Er du usikker på om det er brukt en silikatmaling, kan en enkel saltsyretest utføres.


Matt maling kan få frem det beste i fargene, men passer ikke overalt. Når du unngår refleksjoner i veggen, kommer mange fargetoner også bedre fram og kan ofte fremstå mer lik de du ser på fargekartet. Oljedekkbeis er en slags mellomting mellom beis og maling : Den dekker mer enn vanlig beis, men er i utgangspunktet litt mer transparent enn maling. Etter noen strøk kan den imidlertid bli svært dekkende.


Oljedekkbeis ble tidligere brukt i stedet for maling for at man skulle slippe å skrape før neste runde. Dessuten er det en god. Min anbefaling er derfor å spørre i butikken, eller lese denne saken. For MAXBO sine mange ulike malinger, se denne siden. Dekningspapp og plast – Det er ikke til å stikke under en stol at maling kan føre med seg litt gris.


Rull er best , det går fort og smidig, sier Per. Når første strøket er ferdig, så pakker du inn verktøyet i plast, om du skal bruke det snart igen, ellers vasker du det. Rull og pensel kan dyppes i maling før de pakkes inn i plast så er du sikker på at den holder seg fuktig til neste strøk. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.


Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Hvilken kvalitet og hvilke egenskaper malingen bør ha, bestemmes av underlaget som skal behandles og hvilke krav som stilles til den ferdige flaten. Normalt er det bindemidlene som avgjør hvilke hovedegenskaper malingen har. Bindemidlet er den viktigste bestanddelen i maling og også den bestanddel som gir malingtypen sin betegnelse. Her får du en beskrivelse av alle fargene i det nyeste LADY-fargekartet, med tips til hvilke hvitfarger som passer best inntil: blått tema, grønt tema, hvitt tema.


Detaljer som vinduer, dører og lister kan du male i den fargen du ønsker med LADY Supreme Finish. Den kommer i glansgradene matt, silkematt, halvblank og superblank.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg