torsdag 2. juni 2016

Rundt lysrør

Rundt lysrør

Lave priser og rask levering! Sjekk ut Rundt Lysrør. Se vårt store utvalg. Lysrør Tbrukes sjelden i nye installasjoner, men finnes fremdeles i en rekke eldre armaturer rundt omkring i landet.


Rundt lysrør

Her kan du kjøpe lysrør som passer. Disse lysrørene kommer i forskjellige lystyper og ulike fargegjengivelser. De finnes i flere lengder og med forskjellige farge og lysstyrker, velg selv etter bruksområde. Vi har modellene T5-, T8- og kompaktlysrør.


Kjente merkevarer Topp kvalitet Rask levering Kostnadsfri rådgivning. Til sammenligning produserer sparepærer ikke mer enn rundt lumen per watt. For ikke å snakke om glødepæren, som er helt nede i 10. Når du skal bytte ditt sirkulære lysrør , sørg for å velge riktig sokkel. Enten 2GXeller G10q.


Husk at wattstyrken må være lik om du bruker samme armatur. The document has moved here. Ofte brukt i pendelarmaturer og runde tak- og veggarmaturer. Måtte male litt rundt der det gamle hadde stått, men det var ikke mer en en times arbeid med alt.


Gikk fra 2x18w lysrør til 2x5w led. Faktisk lyser de nye pærene bedre da det var så mye tap i det gamle armaturet. Søk etter rundt lysrør på Kelkoo.


Sammenlign tilbud på rundt lysrør fra våre nettbutikker og les brukervurderinger som hjelper deg å velge. På jakt etter et nytt lysrør T8? Korte lysrør kalles kompaktlysrør. Kompaktlysrør utstyrt med lyspæresokkel som på vanlige glødelamper har en innebygget omformer i sokkelen, og kalles ofte sparepærer. Disse kan brukes i ordinære armaturer beregnet for glødelamper, og bruker bare rundt av energien for samme lysutbytte, og varer lenger.


Fantastisk kvalitet, gode priser og rask levering! Philips Lysrør til de beste prisene på Lampedirekte. Lysrør lyser effektfullt opp større rom, de har lav varmeutvikling og er robuste grunnet at de ikke har noen glødetråder. Kjøp Lysrør rundt på Kelkoo.


De vil derfor også ha lenger levetid. Se også utvalget av sparepærer. Du kan velge ulik farge på lyset, gulere eller hvitere. Lysrør og sparepærer kan generelt ikke dimmes, om ikke annet er spesifisert.


Om du skal bytte fra tradisjonelle lysrør til LED lys fortløpende er det disse tallene du bør se etter for å motta samme farge på lyset. Et lysarmatur med 2stk tradisjonelle 58W lysrør trekker rundt 140W totalt. Dette fordi ballast og starter også trekker endel strøm. Når du bytter til lysarmatur så bytter du ut hele armaturet. Hos oss finner du moderne og tradisjonell baderomsbelysning til å ha på veggen, i taket, i skapet og rundt speilet, slik at du kan se ditt blide åsyn litt bedre om.


Rundt lysrør

Hvorfor skal man ha LED lysrør ? Lysrør er meget energieffektive, og bra på alle måter bortsett fra kvikksølvet. Skal du bruke LEDbelysning fjerner du hele armaturet og bruker lampe for LED. Som nevnt før er det å stappe LED-erstatningslysrør i et lysrør armatur en løsning som ingen går god for og kan få konsekvenser.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg