torsdag 16. juni 2016

Plante lys

Moderne drivhus fra Grønt fokus! Vi sender over hele Norge. Garden Living AS et lite staudegartneri som er spesialisert innen stauder, urter, løker og kvalitets hageutstyr.


Tips og råd om plantelys. Tenk på at tipsene er generelle, og unntak forekommer avhengig av hvilke planter du skal så og hvilke du skal ta vare på.

Dyrking i vinduskarm med dagslys blir ensidig og kan bli for sterkt. De må ha en såpass robust fysikk at. Plantelys LED-pære W E27-sokkel.


Norges klima og vær kan gjøre det vanskelig å gro planter og grønnsaker selv - Kjøp Norges beste LED vekstlamper og plantelys - Tilpasset norske værforhold. Du får LED plantelys som vanlige pærer som kan henges over en plante eller to, men også som rør som kan brukes i et armatur, da kan du ha flere planter under. Vær sikker på at plantene dine får lyset de trenger for å kunne vokse.


Vi har et stort utvalg av markedets.

Det markedsføres plantelys som består av to lysrør på 18W hver. Vekstlys finnes i fire varianter. Finn laveste nettpris her. Lys er viktig, spesielt ved innendørsdyrking. Med en gang de små spirene viser seg trenger de lys.


I årets mørkeste periode, fra slutten av september til begynnelsen av mars, vil ikke dagslyset være nok. En plante som får for lite lys blir lang og hengslete. Dette er en proff modell med lamper som tilsammen trekker 2watt, noe som tilsvarer ett gammeldags plantelys på nær kilowatt. Sammenlignet med vanlig belysning har LED-vekstlyset et annet.


Hvilket plantelys skal man velge? Det finnes mange typer plantebelysninger å få kjøpt,både dyrt og billig. Andre sverger til egne patenter, andre igjen velger vinduskarmen. Først må man vurdere behovet sitt: Hva trenger jeg lys til?


Hvor stor plass skal det ta, hvor skal det stå? LED vekstlys er dyrere i innkjøp enn andre lyskilder, men er mer effektive og varer i årevis. Les Mer Kjøp flere for så lite som NOK 67og.

Til hobbybruk er dette en grei generell regel. Hvor lenge utover våren du bør bruke det avhenger av posisjonen til planten i forhold til naturlig lys. Det er ikke noe i veien for å bruke LED lys til plantene, faktisk selges det nå endel dedikerte plantelys som er i LED.


Men, som du selv sier, det må være sterkt nok, og jeg veit ikke hvor mye futt det da trengs, dessverre. Flott at du liker bloggen! LED Hagebelysning i mange varianter, belyser din hage eller uteområde, både for å belyse busker og trær og ellers lys for å skape stemning i hagen, uteområde og. Jeg diskuterte for noen år siden med eieren i en elektrisk forretning angående lys til planter, og han skulle absolutt selge plantelys , men jeg sa at vanlige hvite garasjelys gir mere lys.


De er billigere også. IKEA - VÄXER, LED-plantebelysning, sølvfarvet, Du kan dyrke planter indendørs hele året rundt, også hvis der kun er lidt dagslys i rummet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg