onsdag 15. juni 2016

Glass over kjøkkenbenken

Megastort utvalg og rask levering. Kvalitetsprodukter til bunnpressede priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter!

Velg den riktige glassplaten. Det er mange ulike glasstyper å velge mellom når man skal velge glass over kjøkkenbenken. Det vanligste er å bestille herdet glass som så males i den farge du ønsker.


Delikate glass på kjøkkenet. Det er en lettere overflate å rengjøre enn for eksempel fliser. Dekormulighetene er mange og vi skreddersyr alle glass til ditt kjøkken. Det har blitt populært med glassplate over kjøkkenbenken istedenfor fliser på vegg.


Vi skreddersyr glasset med utsparing til stikkontakter osv.

Man velger selv glasstypen man ønsker over benk. Mange vil også ha frostet eller andre typer glass etter ønske. Bak komfyr er det viktig med herdet glass pga. Et herdet glass tåler ti ganger mer enn vanlig glass. Trådglass er enda svakere enn vanlig glass , så det er ubrukelig over kjøkkenbenken , sier han til Klikk.


Frostet glass er vanskelig å rengjøre og anbefales derfor ikke. Pleksi er greit å bruke på store flater fordi det kan bøyes, spesielt praktisk hvis det er innhugg. Vi leverer kun glassplate kjøkken i herdet glass , som er 4-ganger sterkere enn vanlig glass. Du kan nå også få herdet speil over kjøkkenbenken. Vi har glass over kjøkkenbenkene.


Meget lett å holde rent, men vårt tyngste argument da vi valgte glass var at vi kunne skifte ut bakgrunnen når vi ønsket det. Har helt klart glass med tapet bak. Tapeten har vi skiftet ut to ganger til nå da vi ønsket nytt kjøkken. Lakkert rødt glass Ønsker du glass over kjøkkenbenken kan du ta kontakt med oss på tlf.


Opprett din egen brukerkonto ved å klikke på symbolet (Min konto). Dette sparer deg for tid ved eventuelle senere kjøp.

Med riktig glass kan du også sette ditt eget preg på kjøkkenet. Noen velger glass med farge i, som står til resten av kjøkkenet. Pleksiglass er et mye rimeligere alternativ til vanlig glass. Med glass som bakplate får du både en slitesterk og rengjøringsvennlig overflate.


Dessuten gir det formidable muligheter til å la kreativiteten råde. Glassplater kan bestilles på mål. Ekspertene anbefaler herdet glass. Det tåler ti ganger mer enn vanlig glass.


Utsparinger, innhakk og hull tilpasses ditt kjøkken av våre montører. Man kan lime det til veggen, eller skru det fast med skruer. Lett å rengjøre og hygienisk. Det er anbefalt å bruke herdet glass over kjøkkenbenken.


Dette fordi det er 4-gnager sterkere enn vanlig glass , og at det tåler store temperaturbelastninger som det vil være bak komfyren. Men det er flere muligheter. Ekstra klart glass er fint om du har en lys tapet eller maling på veggen. Benkeplate med personlig preg.


Det er ikke å anbefale å benytte glass på kjøkkenbenken som bærende plate. Det er lett å rengjøre, vedlikeholdsfritt, og raskt å montere. Rengjøres med en myk klut fuktet i vann og, om nødvendig, mildt oppvaskmiddel eller såpe.


MegaFlis har et godt utvalg av forskjellige beskyttelsesplater. En plate over stekeplaten er en enkel og rimelig løsning for å hindre smuss og gris oppover veggen. Beskyttelsesplatene kommer i flere fasonger og størrelser.


Velger man tapet over kjøkkenbenken er det en stor fordel å bruke en forseglende lakk, glass , eller begge deler for å bevare et pent utseende. En vannbasert lakk vil gi ekstra beskyttelse. Den vil ikke beskytte like mye som en plate, men fungerer godt som en midlertidig løsning eller på kjøkken med lite bruk.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg