onsdag 29. juni 2016

Fargevalg bad

Lave priser og rask levering på baderomsprodukter. Se vårt enorme utvalg nå! Mange alternativer i dusjløninger. Mega stort utvalg av badekar. Hos HTH dyrker vi en lidenskap.

Skyggeblå er en blågrå farge med klar rød undertone og som derfor fremstår varm i tonen. Vi bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen på vår nettside. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, vil vi anta at det går bra. Bad i farger Fargene er på full fart tilbake i hjemmene våre, og dette gjelder også i baderomsinteriører. Det finnes paletter for enhver smak, fra det lyse og rolige til knallfarger som gir energi og til eksklusive, mørke toner.


Det er slett ikke en dum idé å mase om badet fargevalg og bad farge ideer som disse fargene vil hjelpe oss slappe av og tenke på vår dag i en rolig og samlet måte. Det bør heller ikke la være å bruke merog varme farger.

Varm aura skapt av disse nyanser, vil bidra til å balansere den kjølige atmosfæren på badet, samt å skape i det nødvendig komfort. Ikke vær redd for å bruke lyse mettetfarge - det er ingen hjelp å skape et unikt interiør og bad design vil rett og slett unik. Det er ingen regel som sier at veggene på badet må være lyse. Velger du malte vegger på badet har du mulighet for å skifte farge dersom du får lyst på forandring.


Når familien i Kungsälv skulle bygge om baderommet valgte de å kombinere fliser og rene malte flater på veggene. Grusomt, trist, jævlig! Du lager et bad som er modent for oppussing straks grå-moten går over. Eller kanskje tilogmed et bad som kommer til å bidra til at grått går av moten.


Får håpe det blir bedre i virkeligheten enn på bildet jeg ser på skjermen min. Nytt bad - hjelp til fargevalg ! Titusenvis av nordmenn må fortsatt lese av strømmen manuelt. Dette må vi fikse for å lykkes med smarte bygg.


Uavhengig av fargevalg , stil og atmosfære, skal du male badet, må du bruke maling tilpasset våtrom. Bad Fargevalg Når det gjelder å utforme ditt hjemmemiljø, er fargen viktig, og velge riktig farge for å uttrykke din stil og humør kan gjøre hjemmet ditt en innbydende og attraktivt miljø. Vel, jeg ville aldri malt et lite rom hvitt.


I dagens kalender kan du vinne en haug med Voi-kreditter.

Her finner du en oversikt over noen av de modellene vi lever. Klikk på våre modeller under for å se flere aktuelle bilder. Alle modeller kan ha flere fargevalg. Tapwell bunnventil i mange spennende fargevalg og med praktisk push-open funksjon. Klikkventilen kommer i firkantet og rund versjon, samt med egen ventil for badekar.


Skal male badet og trenger litt inspirasjon til fargevalg. Tror det blir en helt lys blågrønn, men litt usikker. Vil du vise meg ditt bad og fortelle hvilken. Holder på å bygge et sveitserhus utenfor Ålesund og lurer på om dere kan hjelpe meg med fargevalg.


Huset ligger sørvendt nært havet og det er noe skog rundt. Lyse farger får et lite rom til å virke større og luftigere, men her er det viktig å tenke helhet for å oppnå full harmoni. Både innredning, overflater og fargevalg bør samsvare. Små bad kan gjerne ha diagonalliggende fliser, gjerne samme størrelse og farge på vegg og gulv.


Skal du male hjemme, burde du prøve deg frem med farger på vegg og gulv - eller tak. Det kan imidlertid være greit med noen tips på veien.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg