fredag 17. juni 2016

Møbler barnerom

Barnemøblene våre hjelper deg å gjøre hjemmet til en god lekeplass gjennom hele oppveksten. Sjekk ut galleriet for masse inspirasjon. Ny katalog - mange nyheter! Få varene levert hjem.


Vegg til vegg og gulvtepper med kjente barnemotiver.

Håndmalte møbler med eventyrmotiver til barnerom. Se bilder på nettsidene våre. Hoppekids, Bopita og mange fler.


Barn vokser fort - velg fleksible og funksjonelle møbler som vokser med barnet, og som kan justeres opp og ned etterhvert som barnet vokser eller nye kommer til. Innred barnerommet med små møbler som passer barnets størrelse, og velg slitesterke og robuste barnemøbler av høy kvalitet. Velkommen til verdens nydeligste trekjøkken.


Dette lekekjøkkenet fra Sebra er laget i naturfarget og malt kryssfiner, og har lyse farger og et avrundet design som gjør at det tar seg like godt ut i ethvert barnerom som i stuen!

Lekekjøkkenet fra Sebra har ovn, to brytere til kokeplatene og en avtagbar håndvask. Orden og oversikt er noe som er ukjent for mange barnerom. Her på Trademax finner du løsningen på det! Vi har et stort utvalg av møbler til oppbevaring i barnerommet.


Med praktiske og funksjonelle møbler er det lettere å holde orden på leker og klær i barnerommet. Et barnerom med morsomt interiør vil gi inspirasjon og glede. La fantasien og kreativiteten flyte, og. Vi har over 1års erfaring og er den største, enkelstående møbelforretningen i Norge. Bo:klubben er for deg som ønsker gode tilbud på møbler og interiør, og en inspirasjonskilde til innredning av ditt hjem.


Med vårt brede sortiment i flere prisklasser, ønsker vi å hjelpe deg til å skape ditt eget, og helt personlige hjem. Registrer deg nå, og velkommen inn i vårt Bo:hus! Her samler vi vårt utvalg av oppbevaring til barnerom for at du enkelt og smidig skal kunne finne den oppbevaringen til barn som du trenger aller mest! Vår oppbevaring til barnerom er elegant, praktisk og fungerer meget smidig i alle barnerom.


Barnemøbler er perfekt for små barn å sitte ve som vil leke, tegne eller lage ting, eller til å dekke opp til en koselig piknik i hagen. Ta en titt på utvalget.

Stort utvalg av fint interiør. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Møbler , dekor, trendy småbord og speil. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! I vår FAQ finner du svarene på de vanligste spørsmålene. Våre møbler til barnerom vil bidra til å gjøre hjemmet til en lekeplass gjennom hele oppveksten.


Her finner du også informasjon om hvordan du enklest kan kontakte oss. Sterke farger på barnerommet stimulerer fantasien og kreativiteten – ikke så rart at barn elsker farger! Alt sengetøyet vårt til barn.


Sjekk vårt utvalg og hent i nærmeste butikk. Spedbarn og de aller minste barna bør sove i en trygg sprinkelseng, men etterhvert. Bokhyller og hyller: Leker og bøker har en evne til å spres raskt i et barnerom , spesielt når det ikke er noen plass å sette dem. Med bokhyller og hyller har du i alle fall mulighet til å holde det ryddig og trivelig på rommet.


Dessuten trengs en seng, enten en sprinkelseng for de minste eller en vanlig seng tilpasset en junior. Sammenlign alle våre møbler for barn. Barnemøbler fra tilbudet vårt gjør det mulig å skape et hyggelig friste hvor barnet vil kunne leke i timevis og slappe av.


Vårt tilbud inkluderer også ungdomsmøbler som lar deg arrangere et moderne rom for alle tenåringer. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Bli med i trekningen om gavekort på 50-Få relevante nyheter rett i mailen din!


Hos Chilli finner du Oppbevaring barnerom i høy kvalitet til god pris – fra 3kr.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg