mandag 6. juni 2016

Gant teppe

Vi får inn nye styles hver dag. Se hvilke gode tilbud vi har på dine favorittmerker. Fri frakt ved kjøp over 499. Basisplagg enhver burde ha. Finn det perfekte teppet for hjemmet ditt i vårt store utvalg.


Gant teppe

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! GANT bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen når du handler hos oss.


Ved å fortsette godtar du bruk av dette. Valget av teppe er avgjørende for et roms uttrykk, og bør derfor gjøres med omhu. Et fint teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og koselig ut. Et teppe tilfører ikke bare skjønnhet til rommet, men er også herlig å gå på, og har en lyddempende effekt. GANT skulle selge skreddersydde skjorter, men nå under eget navn.


Gant teppe

Et pent teppe får raskt et tomt og kaldt rom til å se lunt og koselig ut. Et teppe på badegulvet kan myke opp atmosfæren og øke komforten ved å gi føttene noe mykt og varmt å stå på. På den måten kan du få en mest mulig komfortabel start på dagen. I tillegg kan du finne en matte eller et teppe som reflekterer din personlige stil og som git baderommet i sin helhet et estetisk løft. Teppet er vevd så det kan brukes med begge sider opp.


Materialet ull er naturlig smussavvisende. Teppets glatte vev gjør at det er lett å støvsuge og holde rent. Et sengeteppe gjør det ekstra fint på soverommet og ekstra lunt og godt under dyna for deg. Hvis du har flere, kan du bytte dem ut etter sesong, og for eksempel bruke et tykt, vattert teppe om vinteren og en lettere variant om sommeren. Stort utvalg av dameklær for alle.


Kjente merkevarer til gode priser. Markedets største utvalg av håndlagde tepper. Opptil rabatt - Gjør et kupp! Lama tepper og GANT sengeteppe 6kr. Lite brukt teppe , rye og sengeteppe.


Ingenting øydelagt med dei. Teppet og rus selges samlet Teppene 300kr Sengeteppet 300kr. Mange ekstra gode tilbud denne uken. GANT HOME erbjuder allt från sköna lakan i egyptisk bomulls satin till mjuka lyxiga handdukar, fina kuddar och plädar!


Gant teppe

Tilbudene varer ut søndag 1. Butikken på Bryn stenger kl. Hentes i Tvedestrand eller Normannvik. Det er et lite sted like utenfor Boston, Massachusetts som heter Lexington.


Når du besøker denne lille vakre byen er det vanskelig å tenke seg at dette stedet var. Gant gulvteppe mål 155x2cm. Spesifikasjoner Til toppen Spesifikasjoner Spesifikasjoner.


Gant teppe

Norges beste søkemotor for shopping. Finn fram på en enkel måte blant millioner av produkter fra flere hundre nettbutikker samlet på ett sted.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg