tirsdag 21. juni 2016

Drivved speil

Drivved speil

Finn et som passer deg her. Ny katalog - mange nyheter! Sjekk ut den nye katalogen her. Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Drivved speil

Nå er det bare å sette på papplata bak (som fulgte med speilet jeg kjøpte) og lime skjøtene med akryl fugemasse. Nå gjenstår bare maling rundt ramma på speilet , tenke den. Lekkert speil i naturmaterialer, 40cm x 40cm x 5cm.


Produsert ved bruk av drivverk. Speil fra House Doctor. Meget tøft og unikt speil. Forskjeller i tre forekommer pga. Finnes også i stor størrelse.


Det ene bildet i denne annonsen er av den store versjonen. Vi lager også spesialbestillinger, benkeplater og speil. Alle speilene vil være noe ulike i treverkets farge og struktur og derfor unike. RIVIERA MAISON – SPEIL.


Nydelig speil i sølvfarget aluminium fra Riviera Maison. Dette ble såååååååååå fint. Et sølvspeil kan bidra med å forsterke et klassisk utseende. Runde speil bidrar til å myke opp et rom som ellers består av mange kanter.


Et speil uten ramme gir en minimalistisk og moderne følelse. Closefit badene våre lages etter ønskede mål og utforming. Med et speil , enten stående inntil eller hengende på en vegg, får rommet et helt annet lysforhold og skaper en ny harmoni i rommet. Velg mellom våre speil i ulike størrelser, utforminger og farger, og finn speilet for ditt behov.


Drivved speil i div størrelser. Arosa speil er en lekker og stilren nyhet i vår modern lux collection med rette linjer og et rent uttrykk. Tar imot bestillinger :) Ligger på Epla det også. Overflaten er i sort eikefiner med struktur for naturlig følelse og et moderne og tidløst uttrykk. Service faktum, kjøkken er nødvendig del av hjem.


Drivved speil

Håndlaget speil med ramme av drivved plank. Fantastisk fargespeil i det gamle drivved materialet gjør speilet nostalgisk og flott. Haha, er det mulig, ikke ofte jeg kjøper noe for å gå løs på det, men jaja, jeg skulle lage mitt eget speil , men trengte altså speilet uten.


Innholdet er beskyttet etter åndsverkloven. Regelmessig, systematisk eller kontinuerlig innhenting, lagring, indeksering, distribusjon og all annen form for bruk av. I tillegg er det et kunstverk i seg selv.


Drivved speil

Lag dette speilet og prøv antrekket på. Her trenger du ikke lenger hoppe for å få med alt fra topp til tå. Med smart plassering av dekorative speil kan du få rom til å føles større og lysere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg