fredag 3. juni 2016

Forstørrelsesspeil med lys

Forstørrelsesspeil med lys

Sjekk ut Forstørrelsesspeil Med Lys. Finn laveste nettpris her. Bestill Forstørrelsesspeil Tulsi med LED- lys til gode priser online Best kvalitet Høyt servicenivå Fakturabetaling Kompetente rådgivere Bestill nå! Stort sminkespeil med oppbevaring og sterke LED-lamper som gir deg et godt lys når du sminker deg.


Den store overflaten er et vanlig speil der du kan se hele ansiktet, og i det avtakbare minispeilet med 10x forstørrelse kan du komme helt nær huden. Belysningen sitter rundt det store speilet og lyser med et sterkt, varmhvitt lys. Sminkespeil som har forstørrelsesspeil med paneler som brettes ut. Speilet har innebygd stk LED-lamper som gir perfekt lys ved sminking eller barbering. Med og uten lys , batteridrevne og elektriske varianter, og forstørrelsesspeil fra og helt opp i ganger førstørrelse.


For det første blir ofte resultatet dårligere fordi du ikke ser godt, du ødelegger øynene over tid og sminkeresultatet blir dårligere fordi du må benytte musklatur i ansiktet for å myse med øynene. Så skaff deg veldig godt lys med en gang. Trenger du et sminkespeil med lys til baderommet? Se vår nettbutikk for flere spennende produkter!


Speil med 10x forstørring, og gir god hjelp både ved legging av sminke og napping av øyenbryn. Festes på speilet på badet. Rengjør ønsket overflate, og fukt sugekoppene på baksiden av speilet, før det plasseres og justeres. Det finnes mange typer sminkespeil.


Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED- lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? Et sminkespeil med lys og forstørrelse gjør jobben enklere når detaljene teller. På denne måten vil det magiske speilet alltid være klart! JAZ sminkespeil med dimmbare LED- lys i kantene som gir perfekt sminke lys ! Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Et lekkert, høyt sminkespeil som passer perfekt inn på sminkebordet.


Forstørrelsesspeil med lys

Et kvalitetsspeil med innebygget LED lys som gjør det mulig å fokusere på detaljer. Lyset er ikke veldig kraftig, men nok til å belyse ansiktet hvis man har normalt syn. Et lysende kosmetikkspeil egner seg godt til å legge sminke. Vi hos glassoginterior. Ytterst praktisk er også lysende speilskap.


Der kan man oppbevare kremer, medisiner og andre småting, og samtidig sørge for lys. Baderomsspeil med en rekke av lys rundt i kanten er både nyttig og stilig. Våre speilmodeller med lys er et opplagt valg for deg som har et bad uten dagslys, eller som bare gjerne vil ha den optimale belysningen for å sette inn linser og legge på sminke. Med innebygd lys i speilet behøver du ikke plassere lamper ved vasken, noe som kan være med på å gi et enklere og renere uttrykk. Bohus er Norges største, landsdekkende møbelkjede.


Forstørrelsesspeil med lys

Vi lever ikke av markedsandeler, men fornøyde kunder.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg