mandag 20. juni 2016

Male trehvite møbler

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av fint interiør.


Rask og enkel handel på Ellos. Hvordan male møbler - stol. Denne bruksanvisningen gjelder for ubehandlede og tidligere malte møbler av treverk. I videoen nedenfor ser du maling av en stol. Hvem har sagt man må male hele kommoden?


Se her hvor fine kontraster det blir mellom treverket og den malte flaten! Uansett om du skal male en dør eller en kommode, gjelder mye av den samme fremgangsmåten! Vær nøye med forarbeidet, så blir resultatet alltid best.


Brukte møbler kan du få til en svært billig penge, noen ganger helt gratis. Ofte er gamle ting mer solide en det som produseres i dag. Er du heldig, kan du ende opp med ny kommode, spisestue eller hylle, knapt uten at det koster noe. Jeg blir alltid kjempefornøyd når jeg først har tatt meg bryet med å pusse og sparkle skikkelig først.


Da går malingen som en lek, og resultatet blir aller finest! Når du skal male møbler , gjelder det å velge en maling som tåler en støyt. LADY Supreme Finish er helt glimrende! Den flyter flott ut når du maler – og er sliltesterk i. Gjennomslag av farge, selv gjennom malingen altså.


Jeg forstod problemet med en gang, og spurte hvilken grunning hun hadde brukt. Det var heftgrunn, og heftgrunns egenskap er kun å hefte, ingen sperreeffekt. Så jeg rådet henne å male over med sperregrunn, to strøk. Sperregrunn sperrer fargen på underlaget og gir ikke gjennomslag.


Interiørtrender og tips for alle som skal bygge nytt eller pusse opp - Daglige artikler om Fornyelse av gamle møbler , gjør-det-selv, video, forhandlersøk og. Dersom man likevel velger å legge ny overflatebehandling, må man ta hensyn til hvilken behandling man ønsker, og hva møbelet er behandlet med fra før. Skjellakk er en svært ømfintlig lakk, som ikke tåler så mye. Neste side: Slipe, grunne og male. Vi kjøper brukt, får eller arver – og skaper vårt eget unike preg ved å male og pusse opp møbler.


Husk dette når du skal male. Før du skal male møbler så er det viktig at lakkede flater (rester av gammel oljemaling, eller lakk) pusses ne så det blir matt og ripet opp. Så bruker man en heftegrunn, og så maler man med den fargen man vil ha. Da bruker man maling som er beregnet på møbler , eller typen man bruker på lister. Følg denne handlelisten før du skal male ,. Gi gamle møbler et lysere liv.


Da designerne skulle pusse opp sine egne lokaler, ønsket de å utvikle en farge som var unik og passet perfekt til deres stil. Vi tente umiddelbart på ideen. Oljing egner seg best for møbler i edeltre, som for eksempel teak. Disse tresortene skal holde seg lenge, selv om en ikke behandler dem, men mange foretrekker gløden oljete møbler får, fremfor grå og tørre tremøbler.


Male trehvite møbler

Tremøbler som står ute bør oljes en til to ganger i året, litt etter værforholdene der du bor. Sparkel, skjøter og utskiftede deler blir borte vekk. Du kan også male selv om møbelet er behadlet tidligere. Du slipper å se strukturen av treverket eller spor av kvister. Maling er rett og slett veldig greit å bruke på gamle møbler og det fjerner alle tegn på at møbelet egentlig er av furu.


Lakkerte og malte møbler har en svært motstandsdyktig overflate som er lett å rengjøre med fuktet klut. Om flekken har satt seg kan du benytte såpevann og en godt oppvridd klut, men unngå rengjøringsmidler som inneholder løsemidler. Og det andre ble jo bare en drøm da.


Heldige deg som har så flotte skap! Flink til å male er du også, selv om du ikke liker det;) Ha en fin dag i dag. Oddret serveringsskjenk. Veldig slitt badeplattform på båt, før sliping. Samme plattform grundig slipt og.


En bølge av hytteoverdragelser fra mor og far til familiens unge medlemmer finner sted i disse dager. Men se her hva farge- og interiøreksperter kan trylle fram av. Du kan nok få fine resultater, men bare et sånn lite tips så pass på at du evt tar to strøk hvis det trengs slik at ikke det trehvite skinner igjennom fargen (spes. hvis du maler med en veldig lys farge).


Man kan få mange fine nye møbler ved å male om, men vær sikker i din sak først.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg