mandag 6. juni 2016

Billige fotorammer

Nordens største utvalg av fotorammer. Hvis det er én ting vi har 1 kontroll på, så er det rammer! Vi vet alltid hva som gjelder. Vi har kontroll på trendene, vi sørger for å alltid ha med klassikerne i utvalget vårt, vi fanger opp ønskene deres og vi har et godt sortiment både når det gjelder billige rammer og mer eksklusive. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser.

På IKEA finner du fotorammer i ulike former, størrelser, stiler og farger som kan stå eller henge, horisontalt eller vertikalt, og du finner også bilderammer med elegant passepartout i høy kvalitet. Vi har blant annet små rammer, store rammer, A3-rammer og A4-rammer. Her finner du Europris sine tips og store utvalg på rammer.


Bilde- og fotorammer En magisk solnedgang, et strålende smil, en hysterisk morsom tabbe. Det er enkelt å sette et personlig preg på veggen hjemme ved å kombinere trykk. Ram inn minnene dine.


På jakt etter en fin ramme til et bilde? Vi tilbyr mange rammer som beskytter og gir bildet den utsmykningen det fortjener. Se alle våre rammer her.

Køb nye billedrammer til dine plakater og fotos hos JYSK. Du finder et stort udvalg til skarpe priser. Shop vores gode tilbud på JYSK. Fotorammer – finn en ramme med passende mål. Sett ramme på dine beste bilder og la dem stå fremme så du kan se dem og bli inspirert.


La opplevelsen fra bildene bli værende ved å ha dem godt synlig. Da kan du, familie og venner minnes hyggelige ferieminner, dager når barna var små og andre viktige minner og motiver. Rammer til bildene dine.


Kjøp bilderammer her til innramming. Stort utvalg fotorammer. Mange størrelser i både rammer og passepartout. Vores udvalg består af mange forskellige, udvalgte mærker i høj kvalitet. Bilderammer til plakater og posters i svart og hvitt.


Vi har også billige rammer i gull, sølv og kobber. Vi selger trerammer samt metallrammer i størrelsene 13x1 21x3 30x4 40x5 50x5 50x7 61x9 70x100. Svarte rammer, brune rammer, gullrammer, sølvrammer, hvite rammer. Her har vi samlet fotorammer som passer til bilder i størrelsen 50xcm. Hos oss finner du rammer som kan brukes både vertikalt og horisontalt.


En stor pen ramme er den perfekte innredningsdetaljen i hjemmet ditt.

I vårt utvalg finner du et utmerket utvalg slik at du kan finne akkurat det du leter etter. Bla ned og finn din fotoramme hos oss! I våre store utvalg av fotorammer finner du mengder av størrelser, farger og former. Vi har til og med digitale fotorammer for deg som vil ha vekslende bilder.


Du finner garantert noe direkte i lagerhylla. Bestill dine fotorammer fraktfritt direkte online eller besøk nærmeste Lagershop. Du kan også elegant kombinere de ulike fargene og materialene. A4-rammene våre har også et bakstykke som gjør at rammen kan stå for seg selv dersom du ikke vil henge den opp på veggen.


Alle våre fotorammer med målene 21xer av høy kvalitet. En rammevegg med en miks av forskjellige bilder og tekster gir et personlig inntrykk. I våre butikker finner du fotorammer for enhver smak: fra kraftige, rustikke rammer, til stålrammer med bling, og helt enkle rammer som lar bildet få all oppmerksomhet. En passepartout gir bildet ditt det lille ekstra. Danmarks største udvalg af plakat- og billedrammer, som passer til alle indretningsstile.


Billeder er altid en vigtig del af hjemmet. Med billeder skaber du minder og gør dit hus mere hemmeligt. Her på siden har vi samlet et udvalg af flotte og billige billederammer, der fås i med rammer i forskellige farver.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg