tirsdag 7. juni 2016

Tapet kontor

Bestil fototapeter fra mange designere eller opprett fra ditt eget bilde! Skap dit eget Lerretsbilde online. Innred med populære fototapeter i kategorien Kontor.


Tapet kontor

Tapetene holder høy kvalitet, og du får fri frakt og rask levering. Lag ditt eget tapet , bilde eller plakat. Nye studier viser at hvite vegger ikke egner seg for et kontor med tanke på produktivitet. Blått og grønt er derimot både beroligende og stimulerende. I vårt utvalgte sortiment av kontor tapet vil du finne flere stiler og fargekategorier som er perfekt for et kontor.


Farger og tapet på kontorveggen kan gi deg mer energi. Vi er ikke skapt for å jobbe inne i hvite bokser, sier fargeekspert. Nettstedet benytter cookies (også betegnet som informasjonskapsler) som kan brukes av oss og våre partnere til å huske innstillingene dine, til statistikk og til å vise målrettede annonser til deg. Et perfekt tapet om du ønsker at rommet skal føles større, går i farger som rosa pastell, lys grå, eller hvit. Dekor og pynt må gjerne ha mørkere toner.


Tapet kontor

Et blått tapet gir ro og harmoni og bidrar til mindre stress. Et gult motiv er kanskje ikke det første du tenker på til et kontor. Men gule tapeter bidrar til energi og økt. Det er så mye lettere enn før.


Man legger tapetet enkelt selv, og til den gamle strietapeten finnes det en Recover- tapet som utjevner overflaten, sier Birgit Torkildsby. Hun er omgitt av tapet - og tekstilprøver i sitt magnettapetkledde- kontor. Tapetgalleriet - Spesialforretning for tapet , fototapet, maling, gardinstoff og møbelstoff. Kvalitetsprodukter fra verdens ledende produsenter.


Se alla våra tapeter som vi tycker passar extra bra till kontor. Vår populära tapet “Battered Wall” kommer faktiskt från ett café i staden där Rebel Walls har sitt huvudkontor. En av våra formgivare såg väggen under renoveringen och bad om att få ordna en fotografering på plats.


Nu återfinns den spännande ytan i form av tapet på en mängd olika publika byggnader runt om i världen. Med tapet kan du enkelt klä arbetsrummet i rätt känsla. Fundera först över hur rummet ska användas. Vill du hitta energi och skapa en inspirerande miljö kan en färgstark tapet vara rätt för ditt kontor.


Behöver du en lugn, ostörd plats rekommenderar vi en mer vilsam tapet , kanske enfärgad eller med ett diskret mönster. Rolf Sletvold Interiørsenter AS, og tilbyr et stort utvalg innen parkett, gulvbelegg, tapet og andre interiørartikler. Hos IKEA finner du møbler og interiør til hele hjemmet. Vi har alt du trenger til kjøkken, stue, soverom m. Besøk et varehus eller våre nettsider.


Ferdigblandet lim for sugende underlag i tørre rom. Anbefales til papirtapet, non-woventapet, tynnere glassfibertapet, akryl-vinylstruktur med papirbakside. Husk bare at vælge tapet til kontoret med omhu – lad være med at vælge et mønster, som du i længden bliver træt af at kigge på, eller som er flot, men reelt virker forstyrrende på din koncentration. Vælg et tapet , der skaber en rar atmosfære i rummet, og som samtidig giver dig fornyet energi til dit arbejde.


Kjøp Kontor Tapet online, bla gjennom utvalget vårt av Kontor Tapet på Lightinthebox. Udforsk opslagstavlen Tapet til kontor tilhørende srichmann på Pinterest. Se flere idéer til Tapet , Tapeter og Skandinavisk interiør. Abonner på vårt nyhetsbrev og få tilbake av bestillingen din. Ikke nok med det, men du vil også få beskjed når vi har tilbud eller interessante nyheter.


Bestill New York panorama tapet hos Happywall. Velg blant hundrevis av motiver eller lag ett fototapet av ditt eget bilde. Gratis frakt og tapetlim inkludert. Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels.


Tapet kontor

Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg