fredag 1. februar 2019

Soverom fargevalg

Se inspirerende bilder av soverom og finn de rette produktene. Når vi snakker om hvilke farger som er bra å male soverommet i og som hjelper til med en bedre nattesøvn, så er det ingen klar fasit. Men det er helt klart noen fargevalg som er bedre enn andre – og enkelte du klart bør unngå.


Designet er gjort av Karina L. Hjemmet skal være et godt sted vi kan roe helt ned og slappe av. Ikke minst gjelder dette for soverommet !

Drøm deg bort i harmoniske fargepaletter og detaljer som løfter helheten til himmels. Her kan du boltre deg i inspirasjon til ditt nye. Plantene du bør ha på soverommet Planter kan forbedre luftkvaliteten betraktelig, og dette gjelder også på soverommet. BoBedre viser deg luftrensende planter som ikke bare forbedrer luftkvaliteten, men også får deg til å sove bedre. Selv NASA peker på de positive effektene av planter på soverommet , så kanskje det er verdt å teste ut?


I blå miljøer senkes pulsen, blodtrykket minker, og i et blått soverom sover vi i snitt timer og minutter, ifølge en amerikansk undersøkelse. Blått er derfor et meget godt valg for den som er opptatt av en god natts søvn på soverommet. Sammen med naturlige materialer og aksentfarger får rommet sting, uten å bikke over i.

Berntsen har også noen personlige preferanser for hvordan soverommet skal se ut. Personlig liker jeg helhvite soverom med hvite vegger, gulv og tak, og med deilige hvite tekstiler og ellers lyst interiør. Alt føles så rent og luftig, og det er lettere å komme seg opp om morgenen. Lag et svalt soverom og velg farger som gir deg god søvn. Grottenveien 1: I spesialprogrammet til serien på TV har Jotun bidratt med tips til farger når du skal male soverommet ! Ved å være bevisst og velge gode farger som passer til de enkelte rommene, kan du skape akkurat den stemningen du ønsker i ditt hjem.


Her viser Lisbeth deg noen fine alternativer. Hyggelig med blomstertapet på soverommet 07. En svak eim av blomster er spennende, duft som skaper følelser og påkaller minner. Med tapet på veggene kan du skape stemningen på soverommet. Her har vi tatt fram noen tapet som gir et hint av blomsterduft.


Vel, jeg ville aldri malt et lite rom hvitt. Skandinavisk og klassisk stil på soverommet. Med ferdigtapetserte veggplater kan du enkelt skape din egen stil i rommet hvor du tilbringer de fleste av døgnets timer.


Soverommet står gjerne sist i køen når vi pusser opp. Pass på at de er egnet for deg. Mer enn det, bør soverommet være en refleksjon av din smak og personlighet.


Når du plukker opp et fargevalg å dekorere soverommet ditt, er det et par ting du bør vurdere.

Velkommen til soveromsgalleriet vårt. Her finner du ulike soveromsmøbler i forskjellige stiler og størrelser. Ta en titt og finn soverommet du alltid har drømt om. Klikk på bildene for mer informasjon om produktene i rommmene. Lurer på om du unne tenke deg å dele tips om gardiner på soverom og stue.


Stoff, kvalitet, søm, for eller ikke, oppheng osv. Hadde satt pris på det, da jeg er igang med gardinvalg til soverom. Lilla soverom skal få fart på sexlivet. Det er lilla, rødt og lyseblått som dominerer. Grå, hvit og beige er fargene du bør styre unna.


Spørsmålet mitt om fargevalg gjelder vindusveggen (bilde 1). Vi skal male soverommet (se bilde nedenfor), og i den forbindelse trenger vi litt fargetips. Hvilket rom du skal male har mye å si for hvilken farge du bør velge.


En fin huskeregel er at man bør ha rolige farger, som blå, på soverom , mens man i stua eller på kjøkkenet kan ha farger med litt mer sprut i – som skaper matlyst eller energi.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg