onsdag 20. februar 2019

Tegning av hytte

Ferdighytter leveres fra Trøndelag og sydover. Se modeller og priser. Våre ferdighytter er komplette og inneholder alt du måtte trenge.


Flexibo selger prisgunstige, komplette tegningspakker utviklet av Vårdal Arkitekter. Dette gir deg fleksibilitet og lønnsomhet i ditt byggeprosjekt.

Tid 1med hems er ei innholdsrik hytte med to ba badstue og tre soverom i tillegg til hems. Hytta har et romslig kjøkken og stue med store vindusflater som slupper inn mye lys. Drømmen om egen hytte er en del av den norske folkesjela. Derfor har vi laget hyttevelger der du svarer på noen enkle spørsmål - og vi kommer med forslag til hvilken hytte som passer best for akkurat deg og din familie.


Hvis du har løsningen klart for deg, og litt anlegg for tegning eller relevant erfaring, kan du sannsynligvis klare å lage tegninger av god kvalitet, sier hun. Snakket akkurat med en ung dame som har tegnet sin egen hytte og hus. Hun benyttet et program som heter Autodesk.

Den unge damen anbefalte på det sterkeste Autodesk Revit Architecture. Danebu med hems har inngang i enden av hytta. Den har store og romslige soverom og en flott fasade med god utsikt. Bygg hytte akkurat slik vi har tegnet den, eller i samråd med våre arkitekter.


Se utvalget av hytter hos Norgeshus her! Et anneks eller uthus i bindingsverk kan settes opp etter flere prinsipper. Her viser vi deg hvordan du kan sette opp et anneks etter plattformkonstruksjon.


Hytter: Skal du bygge hytte ? Vi har stort utvalg av hytter. Alle våre hytter kan skreddersys etter kundes behov og ønsker! Planen vi hadde for planløsning vises i tegning under.


Senere har vi tenkt vi vil droppe uteboden og heller satse på litt lagringsplass på soverommet, evnt en bod innvendig mellom bad og soverom. Har forslag til ny planløsning. Vi er kjempefornøyd med resultatet.


De hjalp oss også med arbeidtegninger og fargesetting. Vi fikk også gode tips om hvordan vi kunne best utnyttelse av uteområde.

Tjenesten er både gratis og 1 uforpliktende å bruke, og den hjelper deg med å få flest mulig tilbud uten å sløse bort tid. Er du ikke fornøyd med noen av tilbudene du får, står du helt fritt til å takke nei. Husk at det er regler for når du skal søke og når du kan føre opp uten en gang å si i fra til naboen. Det er mye man kan bygge selv.


Sjekk din lokale kommune for informasjon. Riktignok vil de fleste måtte bruke litt tid på prøving og feiling før det begynner å flyte, men når man tar i betraktning at SketchUp er et avansert 3D-tegneprogram, er det overraskende enkelt og lettbrukt. Tar litt tid å sette seg inn i finessene. Men veldig fint når du har. Derfor er Buen selve merkevaren av hytter i Norge.


Skap et tilbud basert på din favoritt blant våre hyttetyper. Motta et spesifisert tilbud med komplette tegninger til din e-postadresse. Vi leverer over hele landet.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg