torsdag 28. februar 2019

Sengeteppe fløyel

Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Vi har sengetepper for enhver seng. Se hele sortimentet her!


Sengeteppe fløyel

Finn og kjøp dine favoritter online på Ellos. Sjekk ut fløyel sengeteppe. Shopping på sitt beste! Kjøp sengeteppe hos trademax. Alltid lave priser og et stort utvalg!


Pynt med lekre puter og hele rommet vil få et løft! Et sengeteppe kan gi en eksklusiv og luksuriøs følelse på soverommet. Når sengen er redd opp delikat frister det enda mer å legge seg.


Sengeteppe fløyel

Pynt sengen med et lekkert sengeteppe ! Sengeteppe til enkeltseng og sengeteppe til dobbeltseng. Et vattert sengeteppe i lin og vevd bomull gir ekstra varme og komfort, samtidig som at det pynter opp sengen. Dekket av et sengeteppe vil sengen fremstå ryddig og bidra til å skape orden i rommet. Quiltet sengeteppe med forside av fløyel og bakside i sateng. Handle trygt på jotex.


Her finner du flust av sengetepper til soverommet ditt. Velg blant sengetepper i ulike modeller, farger og mønster. Hos Rusta finner du flere flotte alternativ i ulike stiler, størrelser og farger. Blanda gjerne tekstiler med ulike strukturer for en innbydende atmosfære i soverommet.


Velg sengeteppe etter din personlige stil for å skape et soverom du trives i! Dyner, puter, sengetøy, laken, putevar. Alle våre kroppsnære tekstiler er øko-tex godkjente. Inneholder ikke helse- eller miljøskadelige kjemikalier.


Søk fløyel sengeteppe. Fløyel er et perfekt materiale for å skape en lun og luksuriøst stemning på soverommet. Mykt sengeteppe i mørk rød fløyel med en bred kant rundt hele teppet. Kan også brukes som pledd. Cellbes på Internett og på postordre!


Sengeteppe fløyel

Omtaler Det er ingen omtaler ennå. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen. Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen.


Legg til en touch av luksus til soverommet med våre quiltede sengetepper med blank overflate og intrikate trykk. Gjelder alle kjøp over 3kr. Rabattkoden gjelder kun en begrenset periode. Spar Kjøps Nyhetsbrev. Det er en rask og rimelig måte å få nye farger inn på soverommet, og å endre stil mellom de ulike sesongene.


Samtidig beskytter sengeteppene mot støv og smuss.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg