fredag 22. februar 2019

Kahler kopp

Kahler kopp

Sjekk ut Kahler Kopp. Kähler Kopp - Best pris i Norge! Nordic Nest - Her finner du innredning og design for alle hjemmets rom. Populære merkevarer til sterkt redusert priser. Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website.


Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Motivene på Hammershøi er designet av Rikke Jacobsen og Hammershøis form er designet av Hans. Koppens uttrykk er komplett når den matches med resten av Hammershøi-bordserviset i elegante farger som korall, himmelblå, hvit og antrasittgrå. Koppen er god å holde rundt, og de diskrete rillene gir et godt tak om porselenet.


Dessuten er koppen en termokopp, slik at den holder godt på varmen uten at du brenner deg på fingrene. Danske Kahler har en lang tradisjon for håndverk, design og fremfor alt: keramikk. I generasjoner har de laget vaser, servise og lysestaker med et moderne design som også viser til Kahler historie.


En av deres flaggskip Omaggio, den stripete vase som har blitt noe av et symbol på Kahler. Den fine Mano- koppen i gult oser nordisk designtradisjon, og den nye dobbeltglasuren gir den vakre gule koppen et helt nytt, men likevel velkjent uttrykk. When Jeanette List Amstrup works by her intuition, the shape is being created as a natural part of the process. A cup which is simply.


Det klassiske, hvite Hammershøi-serviset har på elegant vis forvandlet seg til et juleservise. Det er dekorert av kunstneren Rikke. Im deutschsprachigen Raum zählt Kopp zu den führenden Herstellern von Schaltern, Steckdosen, Dimmern und entsprechendem Zubehör. Ingen minimumsordre - Kjøp nå!


Kahler kopp

Les tester og omtaler før du kjøper. Termokoppen er multifunksjonell og er også velegnet til servering av dessert, bær eller andre godsaker. Da koppen , som alle Hammerhøi produkter, er håndlaget vil hver kopp være unik. Det kan forekomme mindre variasjoner fra kopp til kopp.


Den populære Mano koppen har fått ny glassering på sitt års jubileum for serien. Fargen har en vakker dobbel glasering som gir den et fasinerende uttrykk. Den fine Mano koppen i rødt er perfekt til en god kopp kaffe julemorgen eller hvorfor ikke pynte den med en søt svibel. Under kategorien kjøkken kan du finne et stort utvalg av kjøkken artikler, alt fra flotte kjøkken tekstiler til kopper , fat og fjøler. La deg bli fristet av deilige krydder, oljer og salter fra Nicolas Vahe eller verdens beste lakris fra Lakrids By Bullow.


Kahler kopp

Her kan du finne mange flotte gaver. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! I vår nettbutikk og i våre butikker finner du kopper og krus i mange størrelser og fra kjente leverandører.


Kaffeglass, teglass og tekrusBestill online eller. Kopper og krus Viser 1-av 2produkter Velg visning Sorter på Vis Varen har blitt lagt til i din ønskelisten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg