mandag 11. februar 2019

Kitchen kundeklubb

Se under for våre eksklusive tilbud som pågår nå. Velg Klikkhent-knappen for å se hvilke butikker som har varen du ønsker tilgjengelig. Bli medlem i Sartor Kundeklubb og motta eksklusive tilbud. Som medlem i vår kundeklubb får du mange fordeler.


Medlemskapet er helt gratis og uforpliktende.

Kitch’n skal være No. Eksklusive tilbu kun for medlemmer. Nyhetsbrev med ekstra gode tilbu spennende nyheter og inspirasjon.


Hos MAXBO finner du kjøkkenplater i utallige farger, typer og design. Se vårt utvalg, og kjøp på nett eller i butikk. Vi er pliktig å informere deg om dette, og du kan fortsette å bruke nettsiden som normalt.


Alternativt må du deaktivere bruk av cookies på. Den har omtrent like bruksvilkår som understående sjekk, som er et eksempel på sjekker som sendes ut med ujevne mellomrom til mailen din.

Velkomstsjekken min brukte jeg, men de andre sjekkene har jeg helt ærlig aldri fått bruk for. Få de beste fordelene! Du vil motta en velkomstmelding som bekrefter at du har blitt medlem ved fullført registrering.


Krukke med lokk som også kan brukes som kakeform for bundt kake. Nettbutikk for glass, serviser, kjøkkenprodukter og interiørartikler. Som OBOS-medlem får du - rabatt. Rabatten gjelder kun på varer til ordinær pris, og kan ikke kombineres med andre tilbud.


Husk medlemskortet når du handler. Meld deg inn i vår kundeklubb og få eksklusive medlemstilbud! VIP Kundeklubb -kveld. KUN for medlemmer av vår Kundeklubb ! Det serveres boller og kaffe.


Vi har et bredt sortiment med gode merkevarer til kjøkkenet. Produktene holder høy kvalitet og. Et butikkonsept med fokus på alt av kvalitet til kjøkkenet. Wallendahls kundeklubb er for alle som ønsker gode tilbud på kvalitetsvarer innenfor kjøkken, design, maling, husholdning, verktøy og sesongrelaterte produkter.


Opningstider: Man – Fre kl.

Drømmer du om å pusse opp kjøkkenet? Last ned Elkjøps tegneprogram, så kan du enkelt tegne og planlegge de beste løsningene for akkurat ditt kjøkken. Vi gleder oss til å dele julen med deg! Nå finner du alt av julepynt, julebelysning, alt til advent og mye mer i våre butikker.


Butikkene er frodige og hyggelige, og stilutrykket gir.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg