onsdag 13. februar 2019

Vegg bilde

Nordens største utvalg! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Oppgrader raskt interiøret hjemme, på hytta, eller jobben, med eksklusive høykvalitet prints av fotokunst direkte fra utvalgte norske fotografer. Bestill bilder online hos Happywall.


Velg blant våre stilig motiver, eller trykk bildene dine på lerret, akrylglass, aluminium eller gallery print.

Gjør dine egne bilder til flotte veggbilder og ta vare på minnene i stua. Få de flotte bildene dine trykket hos CEWE Japan Photo. Alle bilder kan bestilles på alle bildeprodukter: Lerret veggbilde , Akryl veggbilde , Aluminium veggbilde og Poster Premium – matt art. Med bilder på veggene blir et rom raskt mer personlig og du kan selv bestemme hvilken stemning rommet skal ha.


La deg inspirere av vårt utvalg her. Ved å trykke bildet på tre skaper du et unikt bilde , og selvfølgelig fortjener de fineste bildene dine å vises frem på best mulig måte? Et veggbilde på tre passer like bra hjemme som på hytta.

Det er du som skaper følelsen med dine personlige motiv! Lag ditt personlige trebilde enkelt og greit allerede i dag. Pynt hjemmet ditt med et personlig veggbilde på trepanel, og gled deg over et unikt kunstverk.


Tre gir hjemmet en ekstra naturlig og hyggelig atmosfære. En unik måte å vise frem familie- og feriebilder på. Tykkelsen på trepanelet er cm. Photowall tilbyr fototapeter, tapeter, bilder og lerretsbilder.


Velg blant flere hundre motiver og designere, eller trykk ditt eget motiv. Montering av ditt CEWE VEGGBILDE går raskt og er enkelt med det praktiske veggopphenget med sagtakker. Til alle bildeformater har vi egnede oppheng som kan monteres på baksidens korte eller lange bildekant. Umiddelbart etter levering kan du henge bildet som er trykket på tre, opp på veggen – uansett om det er i høy eller tverrformat. Hvis veggen hjemme er litt kjedelig og du har lyst til og finne nye bilder og henge opp da er bildeland.


Bilder som ikke har (Framed) i bestillingen kommer uten ramme. Veggbilde - Abstrakt. Har du et bilde som du liker veldig godt? Hva med å printe det på lerret, og lage et flott veggbilde ?

Hos fotoknudsen hjelper vi deg med å lage bilde på lerret. Et lerretbilde fremhever fargenyanser og detaljer, og eksponerer bilder godt. LED-lyslenker utendørs Stemningsbelysning året rundt Innebygd LED Gode tilbud De seneste trendene er på plass Kjøp lyslenker enkelt her. Lag dit eget veggbilde med et bilde som du selv har tatt. Se gjennom alle bildene dine og se hvilke som egner seg best til å lage veggbilder.


Alle disse mulighetene kan lages som flerdelt veggbilde. Bildet ditt deles opp i flere stykker, og du skaper ditt helt eget kunstverk. En nyhet vi kan presentere er fotopanelet. Her samles bildene dine på rekke i en fin ramme.


Rektangulært veggbilde med tre epler samt blomster og blader på en gren fra et epletre. Museumssenteret i Hordaland. Suppler ditt veggbilde med et passende oppheng som går fint mot motivet.


Eller hvorfor ikke tilføye en flott ramme til plakaten eller lerretet? TIPS:Ved flere av materialene kan du få laget bildet med egne mål slik at det tilpasses veggen er perfekt – uten å betale ekstra. Riktig sparkling av en vegg gjør det lettere å male senere. Se hvordan du helsparkler en vegg av f. Norges største nettbutikk for salg av fliser, VVS, baderomsmøbler, dusjkabinett, elektro, og gulvvarme.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg