fredag 1. februar 2019

Klassisk moderne interiør

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Finn laveste nettpris her. De forelsket seg først og fremst i det.

Nettbutikk med kvalitetsmøbler og interiør i rustikk stil, moderne design og klassisk fransk stil. I en tid hvor trender strømmer inn over oss kan det være godt med elementer som er varige og enkle å tilpasse. Etter flere års bruk kan klassiske interiører og møbler gjerne være moderne i uttrykket etter lang tids elde, da stilen vektlegger et tidløst uttrykk. Slike møbler og gjenstander kalles ofte for designikoner.


Klassisk interiør online. Et klassisk interiør er dominert av tidløse møbler, farger og materialer, som er valgt ut for å skape et komfortabelt hjem der man slapper av, har gode samtaler og trives alene eller sammen med andre. Det er ingen arena for skrikende farger eller store fakter, sjarmen ved det klassiske interiøret er at det lar menneskene tre tydeligere frem.


Etter å ha jobbet mange år med interiør i New York, flyttet Randi Mageli tilbake til hjemlandet i fjor.

Hun bor nå i en kvadratmeter stor leilighet i en gammel, klassisk bygård i Oslo. Det er interessant å se så tydelig hvordan nordmenn innreder hjemmene sine. Det virker som de er opptatt av trender, og det alle andre har.


I vår modern lux kolleksjon kan man kombinere flere møbler i samme stil og utførelse. Vi har også mange lekre sofaer, gulvtepper og stoler som passer svært godt til disse møblene. Et bredt sortiment av kvalitetsprodukter som ivaretar tradisjonsrikt interiør – og som samtidig gir et moderne uttrykk – er hva du finner i butikken.


Her satser de på å representere det klassisk gode håndverket som aldri går av moten. Vi tilbyr våre kunder håndplukkede produkter fra hele verden, ikke minst fra Skandinavia. Målet var å skape en seterfjøsinspirert fasade og et moderne og koselig interiør. Med store vinduer og gjennomlys ble dette en utrolig spennende hytte, og noe helt annet enn det Os Trekultur har tegnet tidligere. Gamle, norske klassikere i moderne bygårdsleilighet!


I marsutgaven av Bobedre fant vi denne flotte bygårdsleiligheten som hadde flere gamle klassikere fra norske Tonning og Stryn. Det er så flott å se når de gamle får lov til å krydre de stramme interiørene. Kombiner klassisk design med mer utradisjonelle innslag og farger. La tingene du samler på, enten det er lamper, smykker eller kunst, få plass i hjemmet ditt.


Inkluder arvegods i interiøret , det gir en fin motvekt til nye møbler. I tillegg har det en historie du ikke finner i et hvilket som helst varehus.

Den ser ut som en glattkant, men har listverkets egenskaper. Randi produkter er anerkjent av fagfolk verden over for deres estetiske og tekniske kvaliteter, samt det tidløse og elegante skandinaviske designet som passer til både moderne og klassisk arkitektur. Teksten er hentet fra Randi sine nettsider. Det varme klassiske møter det rene moderne. I Welhavens gate i Oslo bor et designinteressert par med sans for moderne kunst og italienske lamper.


En vakker og velholdt gipsstukkatur henger i taket på stuen. I stukkaturen er det festet en annerledes lysekrone med lyspærer, som bærer navnet Taraxacum 8 designet av Achille Castiglioni. KLASSISK OG MODERNE : Fra å være romantisk i stilen har Christine beveget seg mer mot det klassiske og moderne.


Interiøret alle drømmer om.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg