onsdag 20. februar 2019

Kæhler lyshus

Overlegen kundeservice, lynrask levering og et mekka for inspirasjon. Se hele utvalget og sammenlign priser på ditt servise. ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer.


Vi benytter cookies for at give dig den bedste personlige oplevelse på vores website. Her finner du den populære Hammershøi vasen, lyshuset, Nobili lysestaker.

Ved at klikke rundt på sitet accepterer du brugen af cookies. Denne arkitektoniske perlen i Urbania-serien av vakre og unike lyshus lanseres til sesongens mørke kvelder. Dette høye, sylinderformede lyshuset, Tårn, er inspirert av de mange unike bygningene som har skutt opp i storbyene de siste årene. Urbania-lyshusene er enkle men likevel veldig dekorative. Still flere lyshus sammen i vinduskarmen, i små grupper på bordet eller på reolen og skap fantastiske stemningsfulle rom.


Hvis du har fått stearin på produktet, kan du med fordel helle varmt vann over produktet. Dette vil få stearinen til å smelte, slik at du lett kan tørke den av.

Du godtar dette ved å benytte sidene våre. De har et moderne uttrykk men har samtidig noe trygt og kjent over seg. Tenn opp en mørk kveld og se det flotte, ulike lyset fra hvert enkelt lyshus. Det klassiske, hvite Hammershøi-serviset har på elegant vis forvandlet seg til et juleservise.


Det er dekorert av kunstneren Rikke. Tusenvis av fornøyde kunder. Gratis frakt og levering innen dager! Søk Fortere, Bedre og Smartere her! Populære merkevarer til sterkt redusert priser.


Lysskinnet gjennom du små vinduene skaper et stemningsfylt lys. Designet av Mette Bache og Barbara Bendix Becker. Urbania lyshus Langkirke passer perfekt i vinduskarmen. Bache og Bendix Becker står i spissen for en rekke lyshus som er lukkede telyslykter i hvit fajance. Byhuset - H1mm x Bmm.


De ulike bygningene i serien med lyshus har fått navnet Urbania.

Lysestakene i Globo-serien er utviklet i stentøy med glatt glasur. Minihus med en rekke små vinduer som skaper et fantastisk lys. Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål.


Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg! Lyshus Urbania Klassisk. Norges ledende kjøkken- og interiørkjede. De flotteste julegavene finner du hos oss!


Her vises noen av våre beste gavetips, se flere HER.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg