tirsdag 12. februar 2019

Kjøleskapskaraffel

Kjøleskapskaraffel

Legg til favorittmerke. Kjøleskapskaraffel l. Den egner seg godt til både kald og varm drikke. Den patenterte hellekanten i. Finn tilbud fra butikker, og les anmeldelser på Prisjakt. Karaffelen passer i døren på de fleste kjøleskap. Vis i butikk: Shopping4net.


Fås med trekk som holder innholdet kaldt lenger. WA-1Vinlufter med förslutare. Utsolgt Fri frakt over 4NOK Åpent kjøp i dager. Vannkaraffelen er designet for å kunne ha plass i kjøleskapet og går derfor under navnet kjøleskapskaraffel. Thermoposen kommer i et bredt utvalg av farger, og har som oppgave å bevare kjøligheten på drikken.


Opptjen i form av bonuspoeng på alle. Eva Solo vannkarafler her! Vi hos glassoginterior. Kontakt oss gjerne om du har spørsmål. Vi gjør vårt beste for å hjelpe deg!


Kjøleskapskaraffel

Passer i døren på de fleste kjøleskap. Patentert helletut sørger for at innholdet havner der det skal. Dryppfri karaffel med vippelokk. På lager (kan bli restordre) Kjøp Kjøp nå med.


Les tester og omtaler før du kjøper. Vippelokket som følger me åpner seg automatisk. EVA SOLO KJØLESKAPSKARAFFEL 4. Bli den første til å omtale dette produktet. Ikke på nettlager Mer informasjon. Neoprenhylsteret, som fins i forskjellige farger, holder innholdet kaldt lenger.


Kjøleskapskaraffel

En patentert hellekant holder styr på dråpene. Grand Cru serien er skapt for å sette maten i fokus. Det er samme material som brukes for eksempel i sportsko!


Etuiet holder akkurat som tidligere innholdet kaldt eller varmt eller behov. Produktinfo Til toppen Produktinfo. Specs: Glass, Volum 1. Klikk her for å få kr rabatt! Ordinarie pris 44kr.


Kjøleskapskaraffel

Lägg till i önskelista.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg