torsdag 31. januar 2019

Kirsch gardiner

Alltid stort og oppdatert utvalg. Gardiner av alle typer og sorter. De beste kuppene finner du her. Halens har alt du trenger av klær. Hjemmeartikler for enhver smak.

Bli inspirert av interiørutvalget. Alt hva du trenger på badet. Håndkler, matter og kurver. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Stort utvalg av fine gardiner hos Ellos.

Rask og enkel handel på Ellos. Norges største utvalg av design for ditt hjem. Vi setter vinduet i fokus. Klikk her for å se Kirsch produkter, få inspirasjon og tips til hjemmet ditt.


Effekten av et gardinoppheng er at gardinen henger rett, men du kan også skape rynker ved å dra tekstilen sammen. På ferdigsydde gardiner finnes det i blant to parallelle løpeganger. Velger du den nederste får du et såkalt rynkehode – en tekstilkant overfor gardinstangen – på gardinen din. I Kirsch sortimentet finder du alt der kunne tænkes til din personlige indretning i vinduet i form af rullegardiner, plisségardiner, liftgardiner, lamelgardiner, persienner, bløde gardiner og gardinstænger.


I Kirsch sortiment hittar du allt du kan tänkas behöva till din gardinuppsättning i form av solskydd och solavskärmning som t. Trenger du gardinoppheng? Du må tillate informasjonskapsler for å fortsette handelen. Vi benytter informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen og opprettholde artikler i handlevognen. Samtidig får du en behageligere temperatur i rommet.


KIRSCH GARDINSTENGER Kirsch gardinstenger finnes i ulike lengder, tykkelser, farger og former - alt for at du skal kunne finne akkurat din favoritt som passer til ditt vindu. Og for å gjøre det enkelt for deg har vi delt inn stengene etter stil eller funksjon.

Fleksible gardiner som understreker hjemmets stilrene touch. Les mer om lamellgardiner på vår hjemmeside. Oppdag tidløst, skandinavisk design i vårt store utvalg av designklassikere her!


Lette gardiner kan skape et bløtt, drømmeaktig skjær i rommet. Viser alle resultater. Velg mellom vanlige modeller og plissegardiner med opp og ned funksjon.


Hos Kid har vi lystette og vanlige plissegardiner til gode priser. De passer både de minste vinduene og de mer omfattende vindusseksjoner, alt fra runde vinduer til vinduer med ulike vinkler samt takvinduer. Du finner hardwaren i seks forskjellige farger. Meld deg på vårt gratis nyhetsbrev og få de beste tilbudene rett hjem i sofaen.


Du får også direkte tilgang til nyheter, inspirasjon og konkurranser. Når du har gjort unna valg av gardiner er det mye lekkert og praktisk gardintilbehør å velge mellom som letter opphenging av gardiner. Endestykker i flott design gir det lille ekstra for flotte gardiner , samtidig som de hindrer gardinene fra å gli av stangen. Det mange fort kan glemme er hvor mye gardinstangen har å si for hvor pent gardinene henger, hvor lette de er å dra til og fra, og også hvorvidt de slipper inn lys hvis man ønsker seg lystette gardiner. Att sy gardiner själv är en alldeles speciell känsla!


Här har vi samlat olika sömnadsinstruktioner, så att du ska ha allt du behöver för att komma igång. Kirsch HALO er en stang (ø cm) for deg som liker den elegante stilen. Matt finish i elegant design er en uslåelig kombinasjon. Halo inngår i konseptet Elegance. Komplett gardinstangsett med regulerbar bredde slik at du ikke trenger å ha nøyaktig standardmål på vinduet ditt, inkludert endedekor(ø cm) og regulerbare holdere.


I vår forretning finner du kolleksjonsbøker med flotte stoffer i alle prisklasser. Våre kunderådgivere kan reise ut på befaring. De medbringer vareprøver , tar mål og søker å finne helhetlige løsninger tilpasset kundens behov.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg