mandag 4. februar 2019

Møbler og miljø

Stort utvalg av fint interiør. Rask og enkel handel på Ellos. Kjente merkevarer til gode priser. Nordens største nettbutikk for hjeminnredning. Shop online til gode priser.


Møbler og miljø

Få inspirasjon til hjemmet - sjekk ut våre siste interiørnyheter! Er det noe vi kan hjelpe med? Velkommen innom for en hyggelig handel! På Lekolar setter vi alltid pedagogikk og fleksibilitet i fokus.


Miljø - og samfunnsansvar er grunnleggende i Martela. Kan man forandre verden med et møbel ? Vi i Martela vet at vi kan gjøre en forskjell – ved å ta ansvar for menneske, samfunn og miljø i alle deler av virksomheten. Hvor tyngende er eventuelle krav til miljø og dokumentasjonen for leverandøren? Relevans - Dette betyr at kravene må ha tilknytning til leveransen. Kravene skal støtte opp om miljømålene i din virksomhet.


Møbler og miljø

Gjenbruksentralen holdt i mange år til på Heimdal, men ble stengt rundt nyttår. Nå har de altså fått nytt tilholdssted. Mange har savnet sentralen de fem-seks månedene den har holdt stengt, og de er ivrige etter å finne nyttige og praktiske møbler. Haugstad Møbel produserer og lagerfører møbler til sykehus, sykehjem, institusjoner, tannlege- og veterinærkontor.


Møbler i rustfritt stål for renrom, som er elektrisk ledende, består av loddrette støtter med heldekkende overflater og perforerte, vannrette topper som reduserer forstyrrelser i den loddrette LAF-benken. Det er også tilrettelagt for flytting og rengjøring av møbler. Lekolar er ISO-sertifisert med tydelige krav til kvalitet, sikkerhet og miljø.


I tillegg til intern fokus på forhold som påvirker miljøet i negativ retning. Vi ønsker å redusere antall mindre forsendelser, og ekspederer derfor ikke ordre under kr 200. Vi anbefaler deg å spare bestillingen og iverksette ordren ved en senere anledning. Vi simulerer dine kundespesifikke priser og rabatter - dette kan dessverre ta litt tid. Vennligst ikke klikk tilbake eller naviger bort fra denne siden i prosessen.


Dette og ulikheter i de metodene som er brukt, fører til at livsløpsanalysene viser stor variasjon. Møbler som skal fungere i fellesareal, - for hvile, vente eller rett og slett avkobling, kaller vi miljømøbler. I et offentlig miljø danner dette elementet en helhet i forhold til harmoni og kvalitet i interiøret. Med års erfaring og stor produktkunnskap gir vi våre kunder solide råd og god service ved innkjøp.


Vi har avtaler med en mengde anerkjente leverandører slik at våre kunder kan få dekket sitt totale møbleringsbehov hos oss. Harald Krogsæter AS er Norges ledende totalleverandør av inventar og utstyr til skoler og det offentlig. Gjennom snart år har vi utviklet og solgt inventar for.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg