søndag 3. februar 2019

Jotun utendørsmaling

På utkikk etter utemaling til din bolig? Bestill enkelt i vår nettbutikk! Alt du trenger av bo- og byggevarer. Se hele utvalget i vår nettbutikk!


Maling til hjemmet, både innendørsmaling og utendørsmaling. Få forslag til vakre farger og gode malingprodukter når du skal male inne, male møbler, male huset eller pusse båten.

Her finner du alt du trenger å vite om maling og beis. Marine, Protective and Powder Coatings. Drygolin Ultimat, Jotuns beste utendørsmaling ! All dekkbeis fra Jotun er utviklet, testet og produsert i Norge.


DRYGOLIN fra Jotun har eksistert i godt og vel år. Når du velger en oljedekkbeis fra Jotun , kan du være trygg på at huset får den aller beste beskyttelsen. Jotun OPTIMAL er tilpasset det norske klimaet og er tilsatt effektive midler mot svertesopp. Her kan du lese svarene fra Jotuns tekniske eksperter på de mest stilte spørsmålene om utendørsmaling i eksteriørsesongen.


Ved å godkjenne bruk av informasjonskapsler vil Jotun bruke dataene for å forbedre din brukeropplevelse samt analysere din brukeradferd.

For å hjelpe de som skal male frem til et godt fargevalg, har Jotun nå samlet sine mest populære og tidløse utefarger i et nytt fargekart for hus, mur og uterom. Dette er en svært populær mørkere grå tone. Langtestene foregår ved at Folksam behandler og setter opp trepaneler på fire ulike steder i Sverige, og lar det stå i to år.


Optimal er en moderne eksteriørmaling fra Jotun , tilpasset norsk klima. Den gir huset et langvarig, flott utseende og har inntil års farge- og glansstabilitet. Sammen med fuktighet er sola treverkets verste fiende.


UV-stråler fra sola kan bryte ned fibrene i treverket, få malingen til å falme og være skadelig for huset ditt. Den gir en ekstremt værbestandig beskyttelse mot det tøffe og varierte norske været. Malingen er fremstilt med moderne vannavisende teknologi med høy glans og UV-block som gjør at huset beholder det nymalte utseende lengst mulig og gir lange vedlikeholdsintervaller. Se beste pris på Jotun Optimal (liter).


Les tester og omtaler før du kjøper. Specs: Maling, Vegg, Utendørs, 9L, Glansgrad 2. Et stort ærverdig hus har her fått den mørke fargen Jotun 7Brunsvart. Den mørke fargen gjør huset mindre ruvende. Hos oss får du god utemaling som tåler all slags vær og vind.


Se utvalget av maling. Kjøp på nett eller i butikk. Friske opp rommene hjemme?

Vi har innemaling og utemaling av høy kvalitet. Dette huset tar opp farger fra svaberg og sjø man finner like i nærheten.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg