fredag 15. februar 2019

Treolje med farge

Besøk en av våre butikker, eller bestill enkelt på nett! ZapMeta Tilbyr Oversikt fra Søkemotorer. Chimiver produserer treolje med farge til bruk på gulv over hele verden. Du kan få treolje i mange forskjellige farger , så treverket kan matche stilen i resten av hjemmet.


Som en global aktør er vi opptatt av vårt felles ansvar i forbindelse med forurensing og miljøvern, og derfor arbeider vår forskningsavdeling kontinuerlig med å utvikle miljøvennlig treolje med farge uten at det går utover holdbarheten og.

Hagemøbler som ser litt slitt og blasse ut i sommersolen, kan fort friskes opp med et strøk olje. Og skal de allikevel oljes inn – kan man like godt bruke en pigmentert olje som en vanlig ufarget. Jotun treolje er en spesialolje for impregnert treverk til utendørs bruk. Polér med en tørr klut.


Treoljen etterlater et pent oljet utseende. La tørke minst 8-timer, gjerne lenger. Påfør ett strøk til med samme fremgangsmåte.

Da unngår man å slite rett på. Dette er farger som også står godt i områder med mer vegetasjon, der hvor man har vill natur og trær tett opp til terrassen. Dette på grunn av den generelle bedre kvaliteten på både bevaring av treverk og farge , sier han. Salgsleder Martin Skogstad fra Maxbo Stormarked Vækerø er enig i behandlingsvalget. Beis gir en flott vannavvisende flate med mange fine farger å velge mellom, beskytter treverket og hindrer gråning og oppflising ved forfall, sier han.


Handle raskt og enkelt med hjemlevering til hele Norge. Hard Heads pigmenterte treolje er treoljen du velger hvis du vil olje inn utemøbler eller annet treverk og samtidig vil gi overflaten litt karakter. Pigmenteringen i denne treoljen gjør at den gir det malte treverket en mer spesiell egenart, som du ikke får av vanlig, ikke-pigmentert treolje.


Anbefales brukt på eik utendørs, fiskestenger etc. Kan brukes på barneleker, alt som kommer i kontakt med matvarer (skjærefjøler, salatboller etc.), Er også ypperlig for å støvbinde og fremheve glansen på tegl og klinkerflis. Dette gir en homogen overflate, samtidig som den bevarer treverket.


Den motvirker gråning og oppsprekking av treverket. Før du kjøper beis, bør du tenke over hvilken farge som passer til huset. Fargekartet har et bredt utvalg av beisfarger i gylne, grå, lyse og mørke nyanser.


Et godt utgangspunkt er å se på hovedfargen på huset og velge noe som står i stil med det.

Olje er enklere, i og med at du slipper å etterstryke. Bevaring av treverket: Beis: Fordelen med terrassebeisen er at den er tilsatt pigmenter som beskytter mot uv-stråler og hindrer misfarging. Det har ikke terrasseoljen. Terrassebeisen kan derfor fås i mange flere farger enn terrasseoljen. All treolje som koster under hundrelappen er som regel en tynnere olje som inneholder mye whitesprit.


Whitesprit er ikke dugende til å ta vare på treverket, og er grunnen til at du må olje (minst) hvert år for at det skal ha sjanse til å holde seg fint. Jeg tipper forøvrig at Infra-tilbudet til COOP er standardpris hele sommeren. Når vi skal designe en ny farge , spør vi alltid oss selv hva vi ønsker at fargen skal uttrykke, sier Larsen.


For det handler om mer enn en ny farge. Dette ønsker vi å støtte opp om med våre farger. De nyeste beistypene finnes i mange farger , så bruk tid på å velge riktig. Har du en kald farge på huset, som for eksempel en kjølig grå farge , bør du også velge en grånyanse på terrassen, som f. Jeg har en helt ny Numerär benkeplate i bjørk som jeg hadde tenkte å farge med pigmentert olje. Kundebehandleren på Ikea mente dette skulle gå bra dersom jeg gikk for det lyseste treslaget (bjørk) og har fått tips om å bruke en treolje fra Trestjerne (ment for gulv) fra den lokale fargehandleren.


Med TreStjerners Gulvolje fra Scanox får man både farge og beskyttelse i én operasjon. Så lenge man følger bruksanvisningen er olje enkelt å påføre, og det er nesten umulig å gjøre feil. Gulvoljen kan brekkes i ulike fargenyanser, så sannsynligheten er stor for at du vil finne en farge du liker i fargekartet.


Er terrassen oljet, bør du gå over med ny olje i alle fall en gang i året, sier Marstokk og fortsetter: – Så bør du vaske terrassebordet grundig en gang i året. Og vask av terrassen kan ifølge Owren gjøres med vanlig husholdningssåpe eller oppvaskmiddel, skrubbing med langkost samt skylling med spyleslange.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg