mandag 18. februar 2019

Morsomme bøker for voksne

Billige bøker på nett! Finner du ikke pensumboka? Litteraturviteren og bibliotekaren kommer med sine anbefalninger. Treff andre voksne på møteplassen for oss over 4 og år.


Fri frakt på ordre over 24-.

Velkommen til Haugenbok. Norges raskeste nettbokhandel. Mange morsomme norske forfattere.


Drangsholt viser til Agnes Ravatn, Olaug Nilssen, Heidi Linde og Erlend Loe som andre morsomme forfattere, men påpeker at humoren kanskje ikke er det mest fremtredende i bøkene deres. Akkurat det gjelder mange norske bøker. Det er mye humor i moderne norsk litteratur, uten at bøkene bare er morsomme.


Bøker som er så morsomme at du driter ut tarmene!

Har ikke lest noen andre bøker av forfatteren, men burde vel kanskje få tak i dem. Altfor få, ifølge komiker og ungdomsbokforfatter Terje Torkildsen. Han mener humor er et viktig virkemiddel som kan få ungdommer til å lese mer, og sier til NRK at han ønsker seg flere morsomme norske ungdomsromaner. Han får støtte fra bokbransjen for øvrig.


Morsomme bøker , Barn, Ukategorisert. Rare Reidar av Rut Granli Reidar og foreldrene skal feire Halloween. Reidar vil være en skummel hai, så skremmende at alle vil skrike av skrekk når de ser ham. Men det er moren som syr kostyme til Reidar og dessverre ligner han mer en død sel når han prøver drakten på. Leseren tas med på hverdagslige eventyr og sjelsettende begivenheter i guttenes oppvekst på 60- og 70-tallet.


Romanen har blitt filmatisert. Vi har også andre morsomme bøker av Niemi. Noen bøker har en humor som kan gå over hodet på barna, noe Bræin ikke nødvendigvis synes er en negativ ting. Humor- bøker til himmels.


I fjor lånte norske barn rekordmange bøker på biblioteket. Og det er morsomme bøker flest vil lese.

Vitser er til for å spre glede. Det finnes mange slags vitser, både morsomme , tørre, dårlige og gode - korte og lange, kjedelige og engasjerende. Det er klart vi må prøve å presentere morsomme vitser, selv om det ikke alltid er så lett. Du får lese og si hva du syns. Kom gjerne med forslag til oss, hvis du har noen på lager selv!


Voksne mennesker (Innbundet) av forfatter Marie Aubert. Pris kr 3(spar kr 44). Ingen minimumsordre - Kjøp nå! Bøker i kategorien Lydbøker, Lydbøker voksne. Morrigans forbannelse av Jessica Townsend Morrigan Kråkh har hele livet følt seg uønsket i Sjakkelfoss.


Se vårt gode utvalg, priser og tilbud av bøker. Hun er et såkalt forbannet barn og får skylden for de fleste ulykker som rammer byen. Som alle forbannede barn vet hun at hun kommer til å dø på elleve års dagen. Den anbefalte forfatteren får med det stafettpinnen og må ta neste etappe. Her er det bøttevis av humor som treffer de minste midt i hjertet.


Selskapsleker for voksne (5) – På Sparket, kan foregå under middagen, under kaffen – eller i løpet av kvelden (i porsjoner). Selv om dette neppe kan sies å høre blant selskapsleker for voksne , så er det en aktivitet som ofte blir svært underholdende og morsom. Ludde og vennene hans. Som om det skulle være en lek. Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.


Meld deg på vårt nyhetsbrev og hold deg oppdatert! Søkeresultater for Den morsomme telleboken - Haugenbok. Bukkene Bruse Aktivitetsbok finnes også, med morsomme og akkurat passe utfordrende oppgaver til alle Bukkene Bruse-fans, pluss klistremerker man kan bruke slik man vil.


Serien Løveunge (4-år) Lettleste bøker finnes i ulike vanskelighetsgrader, og er fine å introdusere rundt skolestart.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.

Populære innlegg